آموزش بامیه بازاری
آموزش بامیه بازاری
برای درست کردن یه بامیه ترد و پوک باید حتما یه سری قواعد و اصول رعایت کنید.
حتما آموزش به صورت کامل ببین.
چون پر از نکته است و تجربه 13 ساله خودم رو بهتون به صورت کامل گفتم.
پس به آموزش اعتماد کن و تاحالا هرچی اموزش درباره بامیه دیدی بزار کنار و فراموشش کن.
موارد مورد نیاز برای آماده سازی بامیه بازاری:
آرد قوی 120 گرم
آب 125 گرم
تخم مرغ 90 گرم (حدودا 2 عدد اما حتما وزن شه)
وانیل 1/4 قاشق چای خوری (به آرد اضافه شه)
وانیل1/4 قاشق چای خوری (در آخر به خمیر اضافه شه)
شربت بار 2 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
نکاتی که در آماده سازی و آموزش بامیه بازاری دقت کنید:
حتما باید خمیر ولرم باشه و بعد تخم مرغ ها اضافه بشه.
این مقدار مواد اولیه که بالا براتون نوشتم حدود 600 گرم بهتون بامیه میده.
اگر می خواید مقدار بیشتر یا کمتر آماده کنید مواد نصف یا دو برابر کنید به صورت دقیق و برابر.
برای اینکه روغن نسوزه و دیر تر کف کنه حتما باید با شعله ملایم حرارت ببینه.
برای بار دوم روغن حتما سرد باشه در غیر این صورت بامیه میترکه و خشک هم میشه.
هم شربت و هم بامیه گرم باشه حتما.
داغ بودن خمیر خیلی مهمه حتما 7 دقیقه روی شعله ملایم تفتش بدید.
این نکته خیلی مهمی که اصلا بهش دقت ندارید بامیه یک شیرینی روز است.
یعنی همون روز که آماده شده باید مصرف بشه.
چون خمیر بامیه در روغن سرخ میشه کاملا طبیعه که با گذشت زمان بیات و شربت اش خشک بشه.
پس حتما به اندازه نیاز و سفارشتون آماده اش کنید.
برای دیدن آموزش شربت بار مخصوص بامیه روی متن کیلیک کنید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.