جستجو برای:
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
 
نادیا ملکی
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
0
ورود / عضویت

بلاگ

نادیا ملکی > آکادمی قنادی نادیا ملکی > آکادمی آموزشی > آموزش بامیه بازاری

آموزش بامیه بازاری

2025-04-07
ارسال شده توسط alirezarahimkhani
آکادمی آموزشی
61 بازدید

آموزش بامیه بازاری

برای درست کردن یه بامیه ترد و پوک باید حتما یه سری قواعد و اصول رعایت کنید.

حتما آموزش به صورت کامل ببین.

چون پر از نکته است و تجربه 13 ساله خودم رو بهتون به صورت کامل گفتم.

پس به آموزش اعتماد کن و تاحالا هرچی اموزش درباره بامیه دیدی بزار کنار و فراموشش کن.

آکادمی قنادی نادیا ملکی

موارد مورد نیاز برای آماده سازی بامیه بازاری:

آرد قوی 120 گرم
آب 125 گرم
تخم مرغ 90 گرم (حدودا 2 عدد اما حتما وزن شه)
وانیل 1/4 قاشق چای خوری (به آرد اضافه شه)
وانیل1/4 قاشق چای خوری (در آخر به خمیر اضافه شه)
شربت بار 2 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم

نکاتی که در آماده سازی و آموزش بامیه بازاری دقت کنید:

حتما باید خمیر ولرم باشه و بعد تخم مرغ ها اضافه بشه.

این مقدار مواد اولیه که بالا براتون نوشتم حدود 600 گرم بهتون بامیه میده.

اگر می خواید مقدار بیشتر یا کمتر آماده کنید مواد نصف یا دو برابر کنید به صورت دقیق و برابر.

برای اینکه روغن نسوزه و دیر تر کف کنه حتما باید با شعله ملایم حرارت ببینه.

برای بار دوم روغن حتما سرد باشه در غیر این صورت بامیه میترکه و خشک هم میشه.

هم شربت و هم بامیه گرم باشه حتما.

داغ بودن خمیر خیلی مهمه حتما 7 دقیقه روی شعله ملایم تفتش بدید.

این نکته خیلی مهمی که اصلا بهش دقت ندارید بامیه یک شیرینی روز است.

یعنی همون روز که آماده شده باید مصرف بشه.

چون خمیر بامیه در روغن سرخ میشه کاملا طبیعه که با گذشت زمان بیات و شربت اش خشک بشه.

پس حتما به اندازه نیاز و سفارشتون آماده اش کنید.

برای دیدن آموزش شربت بار مخصوص بامیه روی متن کیلیک کنید.

اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

صفحه یوتیوب نادیا ملکی.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

آموزش رولت لوتوس
آموزش رولت لوتوس نادیا ملکی
طرز تهیه کیک دبی
طرز تهیه کیک دبی
طرز تهیه شکلات دبی
طرز تهیه شکلات دبی
آموزش بامیه خشک عربی
آموزش بامیه خشک عربی
آموزش دسر چوروس ایتالیایی
آموزش دسر چوروس ایتالیایی
آموزش شله زرد مجلسی
آموزش شله زرد مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته بندی مجله خبری
  • آکادمی آموزشی
  • انواع شیرینی ها
  • انواع کیک ها
  • خوراکی مدرسه
  • دوره آموزش حلوا
  • دوره آموزشی ابر قناد
  • دوره آموزشی بانت کیک
  • دوره آموزشی دونات
  • دوره دسر های یلدایی
  • دوره کیک های سه شیر
  • صفحه یوتیوب
درباره من

بیش از 10 سال سابقه قنادی و تدریس حرفه ای قنادی با بیش از 10,000 هنرجوی موفق قنادی

آکادمی نادیا ملکی

درباره ما

تماس با ما

فروشگاه قنادیار

نماد اعتماد
تمامی حقوق و محتوا برای نادیا ملکی محفوظ می باشد و هرگونه انتشار محتوا یا کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر پیگرد قانونی دارد.
طراحی و توسعه توسط گروه دیدوما
ورود / عضویت
استفاده از موبایل
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت