آموزش بامیه خشک عربی
آموزش بامیه خشک عربی
باميه خشکِ عربی یکی از پرطرفدارترین و شناخته شده ترین شیرینی ها در کلِ دنیاست!
اما هنوز عده ی زیادی هستن که با این بزرگوار آشنایی ندارن و خصوصیاتِ شو نمیدونن
اگه تو هم جزء اون افرادی نگران نباش کامل برات وصفش میکنم.
بعدِ اینکه فقط یکبار درستش کنی یه دل نه صد دل عاشقش میشی.
مواد مورد نیاز برای بامیه خشک عربی:
آرد قوی 120 گرم
آب 120 گرم
تخم مرغ 100 گرم
شربت بار 1 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
نمک مقداری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
کنجد سیاه یا سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
نکاتی که باید در آموزش بامیه خشک عربی رعایت کنید:
قبلش لازمه بگم که هیجا همچین آموزشِ کاملی از این باميه رو نمیبینی
البته کامل ترشو چند روز دیگه در کانال یوتیوب بارگذاری میکنم
باميه خشک چیه؟ چه ویژگی هایی داره؟
این باميه معمولا به شکلِ نازک و باریک و بلند درست میشه و پوسته ی به شدت تردی داره.
داخلش پوکِ، یعنی هیچ خمیری داخلش نیست و ۹۰ درصدِ خمیر سرخ میشه.
یه شربت غلیظ دورش داره و داخلش اصلا خیس و شهد دار نیست!
پس خیلی شیرین نیست و دل و نمیزنه.
اگه یک کیلو هم ازش میل کنی انگار نه انگار که بامیه خوردی.
پس مخصوص کسایی که خیلی طرفدار بامیه هستن.
شربت اش همون دقیقا شربتی که قبلا باهم درست کردیم.
برای دیدن آموزش شربت بار مخصوص بامیه روی متن بزنید.
نیازی نیست که شربت گرم بشه فقط باید هم دمای محیط باشه.
روغن برای هر دفعه سرخ شدن باید سرد باشه.
وقتی به نقطه جوش رسید خیلی شعله رو کم می کنیم تا مغز پخت و کاملا قهوه ای بشه.
بامیه بعد از سرخ شدن بزارید سرد بشه و بعدش داخل شربت قرار اش بدید.
بامیه خشک تا یک هفته در ظرف در دار می تونید یخچال قرار بدید.
قبل میل کردن داخل شربت قرار اش بدید و بعد میل کنید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.