آموزش حلوا زنجبیلی تبریز نادیا ملکی
آموزش حلوا زنجبیلی تبریز
یکی از خوراکی هایی که بین ایرانیان همیشه پر طرفدار بوده و مصرف بالایی دارد حلواست.
در این مقاله به شما به صورت کامل آموزش درست کردن حلوا زنجبیلی تبریز داده شده.
که با حلوایی که با آرد گندم پخته می شود تفاوت دارد.
این حلوا در شهر های ترک، آذری زبا کشورمان به عنوان شیرینی در کنار نوشیدنی و عصرانه میل می شود.
این حلوا در کنار طعم فوق العاده دارای خواص نیز می باشد.
مواد لازم جهت تهیه حلوا برای 4 نفر:
“اگر می خواهید برای تعداد نفرات بیشتر و یا کمتری این حلوا را درست کنید می تونید مواد لازم زیر رو ضرب یا تقسیم انجام دهید”
آرد یک پیمانه: 120 گرم
پودر قند 1 پیمانه: 100 گرم
پودر گردو یا پودر بادام 1/4 پیمانه: 30 گرم
مخلوط کره و روغن جامد: 75 گرم
پودر زنجبیل: قاشق چای خوری
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
پسورد فایل : گزارش خرابی لینک
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.