آموزش دسر چوروس ایتالیایی
آموزش دسر چوروس ایتالیایی
مواد مورد نیاز برای خمیر چوروس ایتالیایی:
آب 1 پیمانه
آرد 1 پیمانه
کره 50 گرم
شکر 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
مواد مورد نیاز برای دیزاین دسر چوروس ایتالیایی:
شکر ۱ پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
نکاتی در آموزش دسر چوروس ایتالیایی باید رعایت کنید:
ابتدا برای شروع آب و کره و شکر و بذارید.
روی حرارت شروع به جوشیدن که کرد شعله رو خاموش و همه ی آرد و اضافه کنید.
همش بزنيد تا خمیر یکدستی حاصل شه.
خمیر که از داغی افتاد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید.
با لیستک مخلوط کنید نیازی به همزن برقی نداره.
برای چوروس باید از ماسوره شکوفه یا 1m یا 2d استفاده کنید.
البته ماسوره که در آموزش دسر چوروس ایتالیایی من استفاده کردم شکوفه چرخشی بود.
اگر قراره طرح دار درستش کنید حتما باید روی کاغذ روغنی اول پایپ کنید بذاريد یکساعت فریزر یخ بزنه و بعد سرخش کنيد.
خمیر و توقیف بریزید و تو روغن گرم سرخش کنید.
مثل بامیه نیازی نیست تو شعله خیلی کم باشه چون قرار نیست شربت داشته باشه.
این نکته مهم حتما در نظر داشته باشید:
دسر چوروس ایتالیایی هم شیرینی ای با ماندگاری بالا نیست چون سرخ میشه و طبیعی که زود بیات میشه.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.