آموزش رولت دبل چاکلت نادیا ملکی
آموزش رولت دبل چاکلت نادیا ملکی
آموزش رولت دبل چاکلت پنجمین قسمت از پانزده قسمت آموزش فصل اول دوره ابر قناد است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول اون آموزش شیرینی های تر که می تونید به صورت رایگان تماشا کنید.
تو فصل این دوره قراره که تبدیل به یک قناد حرفه ای و متخصص در زمينه ی شیرینی های تر بشی
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
آموزشی که قراره امروز ببنید.
قطعا جزو پر طرفدار ترین شیرین های تر بین همه است.
هر چقدر از خوشمزگی و بافت نرم فوق العاده اش بگم باز کمه.
امروز قراره باهم دیگه آموزش رولت دبل چاکلت نادیا ملکی که تا حالا هیچ جایی به این صورت آموزش ندادن ببنید.
رولتِ دبل چاکلت و دیگر هیچ!!!!
نکاتی که در آماده سازی و آموزش رولت دبل چاکلت نادیا ملکی باید رعایت کنید:
بچهها جونم تو پست های قبلی آموزش کامل نون رولت و گذاشتم.
(برای دیدن آموزش نون رولت رو نوشته کیلیک کنید)
برای شکلاتی کردنش ۱۰ گرم (یا هر مقداری که خودتون دوست دارید) پودر کاکائو به آرد اضافه و از آرد کم کنید.
سایز قالبم ۳۵ در ۴۵ و ۶ تخم مرغه (که تو آموزش های قبلی معیار مواد برای قالب های مختلف و گفتم به صورت کامل)
شما میتونید مثل من درشت درستش نکنید! سلیقه ایه حدودا.
۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم خامه برای فیلینگ کافیه یادتون باشه تمام مواد نون رولت هم دمای محیط باشه.
برای فیلینگ من از روکش مگنوم استفاده کردم که طعمش و عالی میکنه.
به سی شکلاتی(ترکیب برابر خامه و شکلات سکه ای) کمی بادام اضافه کنید میشه روکش شکلاتی مگنوم.
دمای فر و باقی مسائل کامل تر و تو آموزش نون رولت کاملا گفتم.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.