آموزش رولت لوتوس نادیا ملکی
آموزش رولت لوتوس نادیا ملکی
آموزش رولت لوتوس چهارمین قسمت از پانزده قسمت آموزش فصل اول است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول اون آموزش شیرینی های تر است.
تو ایندوره قراره به یک قنادِ ماهر و حرفه ای در زمينه ی شیرینی های تر تبدیل شی
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
آکادمی قنادی نادیا ملکی
امروز قراره باهم رولت لوتوس درست کنیم.
کسایی که عاشق کرم لوتوس و بیسکوئیت اون هستن.
قطعا عاشق طعم این رولت هم میشین.
این رولت قطعا می تونه واسه شما بازار فروش هم داشته باشه.
چون کمتر جایی هست این رولت با این طعم خاص تو ویترین یخچالش داشته باشه.
نکاتی که در آماده سازی و آموزش رولت لوتوس نادیا ملکی باید رعایت کنید:
بچهها جونم آموزش کامل نان رولت قبلا براتون انتشار دادیم بزن رو نوشته زیر و آموزشش ببین.
آموزش نان رولت نادیا ملکی
معیار مواد برای قالب های مختلف تو آموزش بالا کامل براتون نوشته شده.
️من چون میخواستم سایز شیرینی هام کوچکتر باشه از قالب 25 در 35 استفاده کردم.
خمیر 6 تخم مرغه رو تو دو قالب 25 در 35 ریختم که در واقع این سایز سيني 3 تخم مرغه.
️حدودا 400 گرم هم خامه استفاده کردم.️
برای خوشمزه تر شدنش میتونید مقداری کرم لوتوس بنماری شده و بيسکوئيت لوتوس خرد شده رو به خامه اضافه کنید.️
تو ویدئو یه نکته ی خیلی مهم در مورد کنده شدنِ رویه ی چرمیِ نان بهتون گفتم!
پس ویدئو رو با دقت ببینید! چند بار ببینید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
صفحه یوتیوب نادیا ملکی.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.