آموزش رولت ناپلئونی نادیا ملکی
آموزش رولت ناپلئونی نادیا ملکی
آموزش رولت ناپلئونی نهمین قسمت از پانزدهمین قسمت آموزش فصل اول دوره ابر قناد است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول اون آموزش شیرینی های تر که می تونید به صورت رایگان تماشا کنید.
تو این فصل دوره قراره که تبدیل به یک قناد حرفه ای و متخصص در زمينه ی شیرینی های تر بشی🥰
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
امروز آموزش تماشا کردید.
که یک تجربه جدید و ماندگار هم برای خودتون و اطرافیانتون خواهد بود.
پس همین الان کلیپ بالا تماشا کن.
برای خودتون و کسانی که دوست شون داری آماده اش کن.
تا با این طعم جدید خاطرات تون در ذهن ها ماندگار تر بشه.
رولتِ ناپلئونی یک تجربه جدید و متفاوت!!!!🤤
نکاتی که در آماده سازی و آموزش رولت ناپلئونی نادیا ملکی باید رعایت کنید:
آموزش کامل خمیر ناپلئونی تو قسمت قبلی یعنی هشتم براتون آموزش کامل دادم.
برای دیدن آموزش آماده سازی خمیر ناپلئونی روی نوشته زیر کیلیک کن.
آموزش خمیر ناپلئونی خانگی نادیا ملکی.
آموزش کامل نان رولت در همین دوره براتون قرار دادم.
برای دیدن آموزش آ»اده سازی نان رولت روی نوشته زیر کیلیک کن.
آموزش نان رولت نادیا ملکی.
تو کلیپ آموزشی نکات به صورت کامل گفتم لطفا با دقت و چندبار تماشا اش کنید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.