آموزش رول کیک نادیا ملکی
آموزش رول کیک نادیا ملکی
آموزش رول کیک سومین قسمت از پانزده قسمت آموزشی است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول آموزش های شیرینی تر که قراره آموزش ببینید.
تو فصل اول دوره ابر قناد قراره به یه قنادِ متخصص و حرفه ای در زمينه ی شیرینی های تر تبدیل بشی
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
رول کیک یه شیرینی جدید که قطعا عاشقش میشی.
من هر چقدر از این رول کیک تعریف کنم بازم کمه.
حتما باید آماده اش کنی و یه بار تست اش کنی تا کاملا متوجه منظورم بشی.
اما من میخوام جوری بهت آموزشش بدم که بشی جزءِ دسته ی اول و از درست کردنش نه تنها لذت ببری.
بلکه با فروشش به درآمدِ خوبی برسی و حتی برای خانواده و مهمونات هم درست کنی و حسابی پزشو بدی.
نکاتی که در آماده سازی و آموزش نان رولت نادیا ملکی باید رعایت کنید:
بچه ها جونم اگر نون رولت تون ضخیم بود کمی وردنه بکشید قبل از خامه کشی.
️میتونید برای فیلینگ از انواع کرم ها و مغزیجات استفاده کنید اما با ویوافل واقعا محشره و جدیدِ طعمش.
️ویوافل هم در طعم های مختلفي در فروشگاه قنادیار موجوده.
اگر خواستید در طبقات بیشتری درستش کنید.
حتما در هر طبقه پلکسی و نی آیس پک بذارید که کج نشه.
فروشگاه لوازم قنادی قنادیار.
اگر سئوالی داری درباره این آموزش داری از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.