جستجو برای:
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
 
نادیا ملکی
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
0
ورود / عضویت

بلاگ

نادیا ملکی > آکادمی قنادی نادیا ملکی > آکادمی آموزشی > آموزش زولبیا

آموزش زولبیا

2025-04-07
ارسال شده توسط alirezarahimkhani
آکادمی آموزشی
78 بازدید

آموزش زولبیا

انواع رسپی و آموزش برای زولبیا موجوده ولی هیچ کدوم به این آموزش نمی رسه.

کاملا پوک و تردِ البته اگه نکات شو دقیق اجرا کنی.

تو آموزش قبلی هم توضیح دادم‌بچه‌ها جونم،به هیچ وجه‌نمیشه از یک شربت هم برای زولبیا و بامیه استفاده کنید!

شربت زولبیا خیلی غلیظ ترِ پس شربت بامیه اصلا براش مناسب نیست.

بچه‌ها جونم توضیحاتِ ویدئو کامله لطفا چند بار با دقت ببینید.

آکادمی قنادی نادیا ملکی

مواد مورد نیاز برای شربت زولبیا:

شکر 625 گرم
آب 115 گرم
جوهر لیمو 1/8 قاشق چای خوری
گلاب 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
هل

مواد مورد نیاز برای خمیر زولبیا:

نشاسته گل 100 گرم
ماست شیرین بازاری 70 گرم
آرد 10 گرم
کره 10 گرم
آب سرد 20 گرم
بکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری

نکاتی که حتما بعد از دیدن آموزش زولبیا موقع آماده سازی رعایت کنید:

خمیر زولبیا رو میتونید تا یک هفته در ظرف در دار و توی یخچال نگهداري کنید.

هر موقع خواستید سرخش کنید اما بکینگ پودر اضافه نکنید بهش.

در صورتیکه میخواید همه ی خمیر و سرخ کنید بهش بکینگ پودر اضافه‌ کنید.

من قبلا با جوش شیرین آموزش زولبیا داده بودم.

اما برای خیلی ها این اشتباه پیش امده بود که ضرر داره.

در صورتیکه اصلا ضرر نداره، مضراتِ جوش شیرین به اندازه ی بکینگ پودره و این آموزش تفاوت اش است.

روغن باید خیلی گرم باشه در آماده سازی زولبیا.

دقیقا برعکس بامیه اینجا عمل می کنیم.

خیلی زود هم باید از روغن در بیارید چون اگر زیاد سرخ بشه.

هم باعث تغییر رنگ میشه هم خشک شدن و میشکنه.

زمان یک دقیقه برای سرخ شدن دو طرف زولبیا کافیه.

اصلا نیاز نیست تایم زیادی تو شربت بمونه.

وقتی گذاشتید داخل شربت قشنگ زیر بار بدید اش.

وقتی شربت جذبش شد کاملا مشخص میشه و باید بلافاصله خارجش کنید.

نشاسته گل هیچ جایگزینی نداره.

شربت بار قابل استفاده است فقط هر سری گرمش کنید.

این شربت بو و طعم نشاسته میده پس برای چیز دیگه ای نمی تونید استفاده کنید.

یادتون باشه زولبیا مثل بامیه نباید غرق روغن بشه.

ماست خونگی بهتره استفاده نکنید حتما بازاری باشه.

برای دیدن آموزش بامیه بازاری روی متن کلیک کنید.

برای دیدن آموزش بامیه خشک عربی روی متن کلیک کنید.

اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

صفحه یوتیوب نادیا ملکی.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

آموزش رولت لوتوس
آموزش رولت لوتوس نادیا ملکی
طرز تهیه کیک دبی
طرز تهیه کیک دبی
طرز تهیه شکلات دبی
طرز تهیه شکلات دبی
آموزش بامیه خشک عربی
آموزش بامیه خشک عربی
آموزش دسر چوروس ایتالیایی
آموزش دسر چوروس ایتالیایی
آموزش شله زرد مجلسی
آموزش شله زرد مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته بندی مجله خبری
  • آکادمی آموزشی
  • انواع شیرینی ها
  • انواع کیک ها
  • خوراکی مدرسه
  • دوره آموزش حلوا
  • دوره آموزشی ابر قناد
  • دوره آموزشی بانت کیک
  • دوره آموزشی دونات
  • دوره دسر های یلدایی
  • دوره کیک های سه شیر
  • صفحه یوتیوب
درباره من

بیش از 10 سال سابقه قنادی و تدریس حرفه ای قنادی با بیش از 10,000 هنرجوی موفق قنادی

آکادمی نادیا ملکی

درباره ما

تماس با ما

فروشگاه قنادیار

نماد اعتماد
تمامی حقوق و محتوا برای نادیا ملکی محفوظ می باشد و هرگونه انتشار محتوا یا کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر پیگرد قانونی دارد.
طراحی و توسعه توسط گروه دیدوما
ورود / عضویت
استفاده از موبایل
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت