آموزش زولبیا
آموزش زولبیا
انواع رسپی و آموزش برای زولبیا موجوده ولی هیچ کدوم به این آموزش نمی رسه.
کاملا پوک و تردِ البته اگه نکات شو دقیق اجرا کنی.
تو آموزش قبلی هم توضیح دادمبچهها جونم،به هیچ وجهنمیشه از یک شربت هم برای زولبیا و بامیه استفاده کنید!
شربت زولبیا خیلی غلیظ ترِ پس شربت بامیه اصلا براش مناسب نیست.
بچهها جونم توضیحاتِ ویدئو کامله لطفا چند بار با دقت ببینید.
مواد مورد نیاز برای شربت زولبیا:
شکر 625 گرم
آب 115 گرم
جوهر لیمو 1/8 قاشق چای خوری
گلاب 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
هل
مواد مورد نیاز برای خمیر زولبیا:
نشاسته گل 100 گرم
ماست شیرین بازاری 70 گرم
آرد 10 گرم
کره 10 گرم
آب سرد 20 گرم
بکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
نکاتی که حتما بعد از دیدن آموزش زولبیا موقع آماده سازی رعایت کنید:
خمیر زولبیا رو میتونید تا یک هفته در ظرف در دار و توی یخچال نگهداري کنید.
هر موقع خواستید سرخش کنید اما بکینگ پودر اضافه نکنید بهش.
در صورتیکه میخواید همه ی خمیر و سرخ کنید بهش بکینگ پودر اضافه کنید.
من قبلا با جوش شیرین آموزش زولبیا داده بودم.
اما برای خیلی ها این اشتباه پیش امده بود که ضرر داره.
در صورتیکه اصلا ضرر نداره، مضراتِ جوش شیرین به اندازه ی بکینگ پودره و این آموزش تفاوت اش است.
روغن باید خیلی گرم باشه در آماده سازی زولبیا.
دقیقا برعکس بامیه اینجا عمل می کنیم.
خیلی زود هم باید از روغن در بیارید چون اگر زیاد سرخ بشه.
هم باعث تغییر رنگ میشه هم خشک شدن و میشکنه.
زمان یک دقیقه برای سرخ شدن دو طرف زولبیا کافیه.
اصلا نیاز نیست تایم زیادی تو شربت بمونه.
وقتی گذاشتید داخل شربت قشنگ زیر بار بدید اش.
وقتی شربت جذبش شد کاملا مشخص میشه و باید بلافاصله خارجش کنید.
نشاسته گل هیچ جایگزینی نداره.
شربت بار قابل استفاده است فقط هر سری گرمش کنید.
این شربت بو و طعم نشاسته میده پس برای چیز دیگه ای نمی تونید استفاده کنید.
یادتون باشه زولبیا مثل بامیه نباید غرق روغن بشه.
ماست خونگی بهتره استفاده نکنید حتما بازاری باشه.
برای دیدن آموزش بامیه بازاری روی متن کلیک کنید.
برای دیدن آموزش بامیه خشک عربی روی متن کلیک کنید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.