آموزش شربت بار مخصوص بامیه
آموزش شربت بار مخصوص بامیه
یکی از نکاتی که خیلی مهم و خیلی اصلا بهش توجه نمی کنن.
اینه که تو حوزه قنادی خیلی از ترکیبات واسه چند مدل شیرینی استفاده می کنن.
ولی درستش اینه که باید برای هر کدام ترکیبات خاص خودش استفاده کنی😉.
دقیقا مثل شربت زولبیا و بامیه که همه از یه مدل برای هر دو استفاده می کنن.
که اصلا درست نیست.
امروز قرار باهم آموزش شربت بار مخصوص بامیه باهم آموزش ببینیم😍.
مواد مورد نیاز برای شربت بار بامیه:
شکر 750 گرم
آب 300 گرم
جوهر لیمو 3 گرم یا 1/2 قاشق چای خوری سرپر
گلوکز 50 تا 100 گرم (اندازه ش دست خودته)
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
هل به مقدار لازم
نکات مهم که حتما باید در آموزش شربت بار مخصوص بامیه رعایت کنید:
حتما فیلم به صورت کامل مشاهده کنید.
همانطور که تو کلیپ آموزشی بهتون گفتم، نمیشه از یک شربت برای تمام شیرینی شهد دار استفاده کرد.
این شربت مخصوص بامیه است، اگر دوست داشتی می تونی گلاب و زعفرانش رو حذف کنی.
تایم جوشیدن شربت نهایتا 5 دقیقا است.
خیلی باید حواستون به تایم باشه چون اگر بیشتر بشه شکرک میزنه😊.
بهترین گزینه برای شربت بار مخصوص بامیه استفاده از جوهر لیمو است.
به هیچ وجه آب لیمو برای این شربت بار توصیه نمی کنم.
اگر دوست داری استفاده کنی مقدارش 1 قاشق چای خوری است.
این شربت که من امروز بهتون آموزش دادم.
تا یکسال هم بمونه به هیچ وجه خراب نمیشه.
حتما باید در ظرف در دار باشه و تو یخچال نگهداری بشه.
هر بار خواستی ازش استفاده کنی باید کمی گرم یا بنماری ش کنی.
تو کلیپ آموزش خود بامیه بازاری براتون کامل توضیح دادم.
برای دیدن آموزش آماده سازی خود بامیه رو متن کلیک کن.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزشی که دیدی از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.