آموزش شیرینی بهار دونه نادیا ملکی
آموزش شیرینی بهار دونه نادیا ملکی
شما به هر جای این خاک تو کره خاکی سفر کنی.
یه تجربه جدید کسب می کنی.
خیلی وقتا این تجربه ها به طعم های جدید ختم میشن.
هر لوکیشن طعم و مزه خاصی در غذا هاش داره.
مثلا کشور هند مزه تندی در تمامی غذا هاش حس میشه.
اما گاهی اوقات یک غذا، دسر یا شیرینی کاملا مخصوص اون لوکشین.
همه وقتی اسم اون می شنون یاد اونجا می افتن.
شیرینی بهار دونه دقیقا یکی از اون شیرینی هاست که وقتی اسمش رو میشنوی.
یاد قطعه خوش آب و هوای ایران یعنی شمال می افتی.
پس حتما اگه عاشق شمال کشور ایران هستی.
این شرینی هم می تونه تو دل شما جا داشته باشه.
پس همراه من باش آموزش پخت که به صورت مرحله، مرحله برات ضبط کردم تماشا کن.
مواد مورد نیاز شیرینی بهار دونه:
برنج خشک شده 1و نیم پیمانه
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد مورد نیاز شربت:
شکر 1 لیوان
آب 1دوم پیمانه سرخالی
آب نارنج 1هشتم پیمانه سرخالی
آب لیمو تازه 1 ق چ
ترافل برای تزئین
این شیرینی واقعا یه طعم ترد، خوشمزه ای داره.
در شمال کشور بین افراد بومی با اسم (دختر دونه) بیشتر میشناسن این شیرینی بهار دونه نرم رو.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.