آموزش شیرینی تر تیتاپی نادیا ملکی
آموزش شیرینی تر تیتاپی نادیا ملکی
آموزش شیرینی تر تیتاپی ششمین قسمت از پانزده قسمت آموزش فصل اول دوره ابر قناد است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول اون آموزش شیرینی های تر که می تونید به صورت رایگان تماشا کنید.
تو این فصل از دوره قراره که تبدیل به یک قناد حرفه ای و متخصص در زمينه ی شیرینی های تر بشی
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
آموزشی که قراره امروز ببنید.
قطعا جزو پر طرفدار ترین شیرین های تر بین همه است.
هر چقدر از خوشمزگی و بافت نرم فوق العاده اش بگم باز کمه.
امروز قراره باهم دیگه آموزش شیرینی تر تیتاپی نادیا ملکی که تا حالا هیچ جایی به این صورت آموزش ندادن ببنید.
شیرینی تر تیتاپی و دیگر هیچ!!!!
نکاتی که در آماده سازی و آموزش شیرینی تر تیتاپی نادیا ملکی باید رعایت کنید:
برای این تر تیتاپی من از دو تا نون رولت استفاده کردم.
با طعم های شکلاتی و ساده که در آموزش کالا گفتم بهتون.
سایز هر کدام هم ۳۵ در ۴۵ است.
حتما مطابق ویدئو مراحل با دقت و به ترتیب انجام بدید.
حدودا هم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم خامه فرم گرفته برای شیرینی تر تیتاپی نیاز دارید.
دیزاین این شیرینی هم کاملا سليقه ایه حتی میتونه ساده باشه.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.