آموزش شیرینی رولت مکزیکی نادیا ملکی
آموزش شیرینی رولت مکزیکی نادیا ملکی
آموزش شیرینی رولت مکزیکی نادیا ملکی دهمین قسمت از پانزدهمین قسمت آموزش فصل اول دوره ابر قناد است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول اون آموزش شیرینی های تر که می تونید به صورت رایگان تماشا کنید.
تو این فصل از دوره قراره که تبدیل به یک قناد حرفه ای و متخصص در زمينه ی شیرینی های تر بشی🥰
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
قراره آموزشی که امروز ببنید یه شیرینی ترکیبی باشه.
با کمک دیدن آموزش قسمت قبلی می تونید آماده اش کنید.
رولت مکزیکی که با شیرینی تیتاپی ترکیب شده.
یک تجربه جدید و فوق العاده!!!!
نکاتی که در آماده سازی و آموزش شیرینی رولت مکزیکی نادیا ملکی باید رعایت کنید:
آموزش کامل نان رولت در همین دوره براتون قرار دادم.
برای دیدن آموزش آماده سازی نان رولت روی نوشته زیر کیلیک کن.
آموزش نان رولت نادیا ملکی.
ابعاد نان رولت من که در این کلیپ آموزش دادم بهتون 35 در 45 بود.
نون تیتاپی برای این شیرینی 3 تخم مرغ درست کردم در قالب مربع 20 در 20 بود.
اگر دوست دارید شطرنجی درستش کنید حتمآ باید دو رنگ آماده اش کنید.
ولی اگر قراره ساده درستش کنید یک رنگ اوکی.
فقط یادتون باشه که اینرولت باید کم خامه باشه بچهها تو کلیپ دقیقا این نکته رو گفتم.
تو کلیپ آموزشی نکات به صورت کامل گفتم لطفا با دقت و چندبار تماشا اش کنید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.