آموزش صفر تا صد کلوچه نادری
آموزش صفر تا صد کلوچه نادری
به قسمتِ پنجم از آموزش ده قسمته ی خوراکی های مدرسه خییییلی خوش اومدی.
برای دیدن آموزش های بیشتر انواع خوراکی مدرسه، روی نوشته کیلیک کن.
امروز محبوب ترین و آشنا ترین کلوچه بین همه ایرانی هارو قراره درست کنیم.
باریکالا درست حدس زدی اون کلوچه که قراره امروز با بهترین رسپی کل ایران که خودم آماده اش کردم.
کلوچه نادری پس اگه تو هم مثل همه عاشق اونی.
بیا بریم باهم آموزش خفن این کلوچه ببینیم:
کلوچه نادری می تونه بهترین انتخاب برای آماده سازی به عنوان خوراکی و یا میان وعده بین همه باشه.
اکثر همه کسانی که اطراف ما هستن این کلوچه میل کردن و عاشق اون هستن.
پس می تونه بهترین انتخاب برای خوراکی مدرسه، پذیرایی در کنار نوشیدنی ها باشه.
مواد مورد نیاز برای خمیر کلوچه نادری:
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
کره 100 گرم
پودر قند 60 گرم
روغن مایع 10 گرم
شیر 30 گرم
آرد 250 گرم
نمک به مقدار لازم
نشاسته ذرت 25 گرم
شربت بار یا عسل 35 گرم
مواد مورد نیاز میانی کلوچه نادری:
شیر 125 گرم
آرد 25 گرم
پودر گردو 3 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل چرب 3 قاشق غذا خوری
کره 10 گرم
پودر دارچین به مقدار لازم
نشاسته ذرت 15 گرم
شکر 60 گرم
نکات مهم قبل از شروع کار آموزش صفر تا صد کلوچه نادری:
خمیر این کلوچه نادری کمی قلق داره.
نباید زیاد با خمیر بازی کنید چون اگر به روغن بیفته روی کلوچه ترک بر میداره.
تعداد کلوچه ها با میزان مواد اولیه بالا دقیقا مطابق ویدیو می باشد.
از رینگ با قطر 6 برای تهیه این کلوچه نادری استفاده شده.
نحوه نگهداری کلوچه نادری:
این کلوچه نادری با مواد اولیه و رسپی که در بالا بهتون گفتم.
در دمای محیط تا 5 روز قابلیت ماندگاری داره.
در یخچال تا 3 هفته و فریزر حدود 2 ماه ماندگاری داره.
اما شرط ماندگاری اینه که تا کلوچه نادری گرم هستن بسته بندی بشن.
توضیحات ویدیو کامله دوستان گلم با دیدن ویدیو تمامی سئوالت شما بر طرف میشه.
ولی اگه بازم هر سئوالی درباره این آموزش یا قنادی داری از طریق راه های ارتباطی زیر برام بفرست.
تو اولین فرصت پیامتو می خونم و با عشق پاسخشو برات می فرستم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.