آموزش نان رولت نادیا ملکی
آموزش نان رولت نادیا ملکی
آموزش نان رولت اولین قسمت از پانزده قسمت آموزشی است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول آموزش های شیرینی تر است.
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
نا ن رولت درستش کردنش واسه بعضیا لذتبخش ترین کارِ دنیاست.
بعضیا هم از ترسِ اینکه نکنه خراب شه اصلا سمتش نمیرن!
اما من میخوام جوری بهت آموزشش بدم که بشی جزءِ دسته ی اول و از درست کردنش نه تنها لذت ببری.
بلکه با فروشش به درآمدِ خوبی برسی و حتی برای خانواده و مهمونات هم درست کنی و حسابی پزشو بدی.
مواد مورد نیاز برای قالب 35 در 45:
تخم مرغ 6 عدد
شکر 65 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شیر 80 گرم
روغن مایع 60 گرم
آرد 100 گرم
بکینگ پودر نوک قاشق
اسانس موز چند قطره
شربت بار یا عسل ۱ قاشق غذا خوری (به زرده باید اضافه شه)
مواد مورد نیاز برای قالب 30 در 40:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 44 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شیر 56 گرم
روغن مایع 40 گرم
آرد 68 گرم
بکینگ پودر نوک قاشق
اسانس موز چند قطره
شربت بار یا عسل ۱ قاشق غذا خوری (به زرده باید اضافه شه)
مواد مورد نیاز برای قالب 25 در 35:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 33 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شیر 42 گرم
روغن مایع 30 گرم
آرد 51 گرم
بکینگ پودر نوک قاشق
اسانس موز چند قطره
شربت بار یا عسل ۱ قاشق غذا خوری (به زرده باید اضافه شه)
نکاتی که در آماده سازی و آموزش نان رولت نادیا ملکی باید رعایت کنید:
تمامی مواد باید هم دمای محیط باشند.
تایم پخت 20 دقیقه، 15 دقیقه المنت پایین و 5 دقیقه آخر المنت بالا باید روشن باشه.
توضیحات ویدیو کاملا لطفا چندبار با دقت ببینید و هر سئوالی داشتید بپرسید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.