جستجو برای:
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
 
نادیا ملکی
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
0
ورود / عضویت

بلاگ

نادیا ملکی > آکادمی قنادی نادیا ملکی > خوراکی مدرسه > آموزش کلوچه زنجبیلی

آموزش کلوچه زنجبیلی

2024-10-22
ارسال شده توسط alirezarahimkhani
خوراکی مدرسه
481 بازدید

آموزش کلوچه زنجبیلی

آکادمی قنادی نادیا ملکی

به قسمتِ هفتم از آموزش ده قسمته ی خوراکی های مدرسه خییییلی خوش‌ اومدی.

برای دیدن آموزش های بیشتر انواع خوراکی مدرسه، روی نوشته کیلیک کن.

امروز قراره یه کلوچه با عطر و طعم خاص آماده کنیم.

که اگر عاشق عطر و طعم این ادویه معطر باشید قطعا این کلوچه هم میشه جزء میان وعده های محبوب شما.

بیا بریم باهم آموزش خفن این کلوچه ببینیم:

کلوچه زنجبیلی یک مزه جدید و حس جدید در شما ایجاد میکنه.

اگر به دنبال تجربه های جدید برای خودتون و یا پذیرایی از مهمان خودتون هستید.

آماده سازی این کلوچه می تونه انتخاب جذابی براتون باشه.

اگر فرزندان عزیزتون عاشق این طعم جدید باشن.

می تونه به عنوان یک میان وعده سالم در مدرسه براشون باشه.

مواد مورد نیاز برای کلوچه زنجبیلی:

شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل1/4 قاشق چای خوری
روغن اصیل یا روغن جامد ۱۲۵ گرم
شیر ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۹۰ گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری
آرد ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم

نکات مهم قبل از شروع کار آموزش کلوچه زنجبیلی:

روغن و شکر و با همزن بزنید تا سبک شه.

تخم مرغ و وانیل اضافه کنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد.

شیر خامه و پودر زنجبیل  اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و همزن و کنار بذارید.

آرد و بکینگ پودر  یکبار الک کنید و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و خمیر بگيريد.

خمیر که حاصل شد روش و سلفون بکشید و 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.

بعد از 1 ساعت  خمیر  روی صفحه سیلیکونی به ضخامت ۶ میلی متر باز کنید.

میتونید روی خمیر با شابلون طرح بندازید ولی حتما شابلون و تو آرد بزنید که به خمیر نچسبه.

قبل از کاتر زدن حتما کاتر و تو آرد بزنید.

من از کاتر با قطر ۶ استفاده کردم.

حالا با خلال روی کلوچه حفره ایجاد کنید تا از پف کاذبش جلوگیری بشه.

کلوچه ها رو با فاصله که در ویدیو مشاهده کردید روی سینه فر بچینید.

روی سینه فر می تونید کاغذ روغنی بزارید.

ابتدا سینه فر داخل یخچال به مدت 15 دقیقه قرار میدیم.

بعد از اون در فر داغ 190 درجه در طبقه وسط به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدیم.

بهتره برای ماندگاری در تایم زمانی بیشتر و نرم موندن کلوچه اون رو تا گرمه بسته بندی کنیم.

توضیحات ویدیو کامله دوستان گلم با دیدن ویدیو تمامی سئوالت شما بر طرف میشه.

ولی اگه بازم هر سئوالی درباره آموزش کلوچه زنجبیلی یا قنادی داری از طریق راه های ارتباطی زیر برام بفرست.

تو اولین فرصت پیامتو می خونم و با عشق پاسخشو برات می فرستم.

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

صفحه یوتیوب نادیا ملکی.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

طرز تهیه تی تاپ
طرز تهیه تی تاپ
طرز تهیه های بای
طرز تهیه های بای
طرز تهیه بیسکوئیت خانگی
طرز تهیه بیسکوئیت خانگی
طرز تهیه کلوچه فومن
طرز تهیه کلوچه فومن
آموزش صفر تا صد کلوچه نادری
آموزش صفر تا صد کلوچه نادری
آموزش مینی کیک توت فرنگی
آموزش مینی کیک توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته بندی مجله خبری
  • آکادمی آموزشی
  • انواع شیرینی ها
  • انواع کیک ها
  • خوراکی مدرسه
  • دوره آموزش حلوا
  • دوره آموزشی ابر قناد
  • دوره آموزشی بانت کیک
  • دوره آموزشی دونات
  • دوره دسر های یلدایی
  • دوره کیک های سه شیر
  • صفحه یوتیوب
درباره من

بیش از 10 سال سابقه قنادی و تدریس حرفه ای قنادی با بیش از 10,000 هنرجوی موفق قنادی

آکادمی نادیا ملکی

درباره ما

تماس با ما

فروشگاه قنادیار

نماد اعتماد
تمامی حقوق و محتوا برای نادیا ملکی محفوظ می باشد و هرگونه انتشار محتوا یا کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر پیگرد قانونی دارد.
طراحی و توسعه توسط گروه دیدوما
ورود / عضویت
استفاده از موبایل
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت