دوره آموزشی بانت کیک

بانت کیک آناناس و دارچین نادیا ملکی

بانت کیک آناناس و دارچین نادیا ملکی

بانت کیک آناناس و دارچین نادیا ملکی

آکادمی قنادی نادیا ملکی

اگر عاشق طعم آناناس هستی حتما این آموزش تا انتها ببین.

برای خودت این بانت کیک فوق العاده رو آمده کن.

مواد لازم جهت تهیه فیلینگ آناناس:

آناناس خورد شده (کمپوت یا تازه )250 گرم
شکره قهوه ای 30 گرم
کره 30 گرم
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

مواد لازم جهت تهیه کیک:

آرد قنادی 345 گرم
بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
کره 170 گرم
شکر سفید 250 گرم
شکر قهوه ای روشن 150گرم
تخم مرغ 4 عدد درشت
ماست پرچرب بدون نمک 290 گرم
شیر پرچرب 80 گرم
وانیل 1چهارم ق چ

*ماندگاری این بانت کیک آناناس و دارچین در فریزر تا دو ماه، در دمای محیط 4 روز و در یخچال هم به مدت 10 روز هست *

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

دیدگاهتان را بنویسید