بانت کیک آناناس و دارچین نادیا ملکی
2024-01-27
ارسال شده توسط alirezarahimkhani
1.85k بازدید
بانت کیک آناناس و دارچین نادیا ملکی
اگر عاشق طعم آناناس هستی حتما این آموزش تا انتها ببین.
برای خودت این بانت کیک فوق العاده رو آمده کن.
مواد لازم جهت تهیه فیلینگ آناناس:
آناناس خورد شده (کمپوت یا تازه )250 گرم
شکره قهوه ای 30 گرم
کره 30 گرم
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
مواد لازم جهت تهیه کیک:
آرد قنادی 345 گرم
بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
کره 170 گرم
شکر سفید 250 گرم
شکر قهوه ای روشن 150گرم
تخم مرغ 4 عدد درشت
ماست پرچرب بدون نمک 290 گرم
شیر پرچرب 80 گرم
وانیل 1چهارم ق چ
*ماندگاری این بانت کیک آناناس و دارچین در فریزر تا دو ماه، در دمای محیط 4 روز و در یخچال هم به مدت 10 روز هست *
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.