طرز تهیه بیسکوئیت خانگی
طرز تهیه بیسکوئیت خانگی
به قسمتِ هشتم از آموزش ده قسمته ی خوراکی های مدرسه خییییلی خوش اومدی.
برای دیدن آموزش های بیشتر انواع خوراکی مدرسه، روی نوشته کیلیک کن.
قراره امروز باهم یه آموزش بسیار کاربردی ببینیم.
حالا چرا گفتم کاربردی چون آموزشی که امروز میبینیم.
بیسکوئیتی که تا یکسال ماندگاری داره.
پس بزن بریم برای یه آموزش خفن:
این بیسکوئیت خانگی که امروز باهم آماده کردم بسیار ترد و فوق العاده است.
اگر یه بار آماده اش کنی قطعا دیگه دست ازش بر نمیداری.
این بیسکوئیت بابت ماندگاری بالا می تونه بهترین انتخاب باشه.
بهتون قول میدم که فرزندان شما عاشق اون میشن.
به عنوان خوراکی مدرسه، هر روز از شما می خوان که این بیسکوئیت براشون آماده کنید.
می تونه به عنوان یک عصرانه فوق العاده در کنار چایی هم میل بشه.
چون یه ترکیب فوق العاده است.
مواد مورد نیاز برای بیسکوئیت خانگی:
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
چیپس شکلاتی نسوز ۵۰ گرم
شکلات سفید خرد شده ۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری
کره ۱۲۵ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
نکات مهم درباره طرز تهیه بیسکوئیت خانگی:
میتونید این بيسکوئيت و در طعم های مختلفی درستش کنید.
شکلاتی، نسکافه یا حتی براش از اسانس های طعم دار استفاده کنید.
که کاملا سلیقه ایه، بستگی به خلاقيت تون و اینکه از چه طعمی بیشتر خوشتون میاد داره.
سایز و مدل کاتر هم سلیقه ای کاملا برای آماده سازی این بیسکوئیت ترد خانگی.
یا از کره پاستوریزه گیاهی استفاده کنيد یا حیوانی، ترکیبی هم میتونید استفاده کنید.
توضیحات ویدیو کامله دوستان گلم با دیدن ویدیو تمامی سئوالت شما بر طرف میشه.
ولی اگه بازم هر سئوالی درباره طرز تهیه بیسکوئیت خانگی یا قنادی داری از طریق راه های ارتباطی زیر برام بفرست.
تو اولین فرصت پیامتو می خونم و با عشق پاسخشو برات می فرستم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.