طرز تهیه تی تاپ
طرز تهیه تی تاپ
به قسمتِ دهم از آموزش خوراکی های مدرسه که آخرین قسمت این دوره است خییییلی خوش اومدی.
برای دیدن آموزش های بیشتر انواع خوراکی مدرسه، روی نوشته کیلیک کن.
قراره امروز یکی خوراکی محبوب بین دهه گذشته رو درست کنیم.
بین جوان های نسل امروزی هم، خیلی محبوب شده.
کیک فوق العاده تک نفره که همه دوست اش دارن.
آموزش ببین تا بریم برای ادامه اش:
تی تاپ کیکی ها نسل های قدیمی همه باهاش خاطره دارن.
با نوشیدنی چه سرد چه گرم همیشه میل می کردن.
دوباره امروزه بین جوانان و کودکان هم محبوب شده.
میشه به عنوان یک میان وعده و خوراکی بهش نگاه کرد.
اما ین تی تاپ با رسپی که خودم براتون ابداع کردم آموزش دادم.
که طعم فوق العاده تری داره.
فیلینگ خاصی که داخلش به کار بردم.
به طوری که، همه مخصوصا فرزندان مدرسه ایی شما عاشق طعم اون میشن.
مواد مورد نیاز برای کیک تی تاپ:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آرد ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر ۱۷۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری
نکات مهم درباره طرز تهیه تی تاپ:
برای فیلینگ میتونید از انواع کرم ها استفاده کنید و کاملا سلیقه ای.
من تو این تی تاپ از کارامل و کرمفیل استفاده کردم.
مقدار فیلینگی هم که می خواید استفاده کنید کاملا در اختیار خودتونه کم و زیادش.
برای شروع کار باید تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن بزنید.
تا کاملا کرمی و کش دار بشه و حجم اش سه برابر حالت اولیه باشه.
به ترتیب روغن و شیر و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن همش بزنید و دیگه همزن برقی و کنار بذارید.
من چون خواستم تی تاپ هام دو رنگ بشه خمیر و به دو قسمت تقسیم کردم.
به یک قسمت اش ۱ قاشق چای خوری پودر کاکائو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم.
اگر خواستید مثل من دو رنگش کنید باید از دوتا قالب مربع ۲۰ در۲۰ استفاده کنید.
اما اگر خواستید یک رنگ باشه از سيني بزرگ ۲۵ در ۳۵ استفاده کنید.
خمیر شکلاتی ابتدا تو قالب ریختم و کف قالب رو هم کاغذ روغنی انداختم.
دیواره ها رو چرب کردم و خوب با قاشق صافش کردم بعد خمیر سفید و به آرامی روی خمیر شکلاتی ریختم.
4 قاشق از خمیر سفید جدا کرده بودم از قبل بهش رنگ زعفرانی و 1 قاشق چای خوری آرد اضافه کردم.
شما می تونید 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو اضافه کنید و دیگه رنگ نزنید بهش.
بعد هم به شکلی که میبینید طرح دادم روی کیک رو و رفت تو فر 180 درجه و به مدت 20 تا 30 دقیقه.
چند دقیقه آخر هم المنت بالا رو روشن کردم تا روی کیک ها رنگ بگیره.
بعد از اینکه قالب هارو از فر در آوردم نیم ساعت تو همون حالت موند تا به صورت کامل خنک بشه.
از قالب جداش کردم و به کمک اره و خطکش برش شو انجام دادم.
مطابق چیزی که در ویدئو دیدید فیلینگ شو قرار دادم بین لایه های تی تاپ.
نحوه نگهداری تی تاپ:
ماندگاری این تی تاپ در دمای محیط 1 هفته است.
اما ماندگاری این تی تاپ در داخل یخچال به مدت یک ماه می باشد.
فقط نکته ایی که حتما باید رعایت بشه نحوه بسته بندی که به هیچ جه نباید هوا بکشه.
به صورت خیلی کامل و از مرحله ابتدایی تا انتهایی طرز تهیه تی تاپ برای شما عزیزانم در ویدئو توضیح دادم.
ولی اگه بازم هر سئوالی درباره طرز تهیه تی تاپ یا قنادی داری، از طریق راه های ارتباطی زیر برام بفرست.
تو اولین فرصت پیامتو می خونم و با عشق پاسخ شو برات می فرستم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.