جستجو برای:
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
 
نادیا ملکی
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
0
ورود / عضویت

بلاگ

نادیا ملکی > آکادمی قنادی نادیا ملکی > خوراکی مدرسه > طرز تهیه تی تاپ

طرز تهیه تی تاپ

2024-10-27
ارسال شده توسط alirezarahimkhani
خوراکی مدرسه
384 بازدید

طرز تهیه تی تاپ

آکادمی قنادی نادیا ملکی

به قسمتِ دهم از آموزش خوراکی های مدرسه  که آخرین قسمت این دوره است خییییلی خوش‌ اومدی.

برای دیدن آموزش های بیشتر انواع خوراکی مدرسه، روی نوشته کیلیک کن.

قراره امروز یکی خوراکی محبوب بین دهه گذشته رو درست کنیم.

بین جوان های نسل امروزی هم، خیلی محبوب شده.

کیک فوق العاده تک نفره که همه دوست اش دارن.

آموزش ببین تا بریم برای ادامه اش:

تی تاپ کیکی ها نسل های قدیمی همه باهاش خاطره دارن.

با نوشیدنی چه سرد چه گرم همیشه میل می کردن.

دوباره امروزه بین جوانان و کودکان هم محبوب شده.

میشه به عنوان یک میان وعده و خوراکی بهش نگاه کرد.

اما ین تی تاپ با رسپی که خودم براتون ابداع کردم آموزش دادم.

که طعم فوق العاده تری داره.

فیلینگ خاصی که داخلش به کار بردم.

به طوری که، همه مخصوصا فرزندان مدرسه ایی شما عاشق طعم اون میشن.

مواد مورد نیاز برای کیک تی تاپ:مواد مورد نیاز برای کیک تی تاپ

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آرد ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر ۱۷۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری

نکات مهم درباره طرز تهیه تی تاپ:

برای فیلینگ میتونید از انواع کرم ها استفاده کنید و کاملا سلیقه ای.

من تو این تی تاپ از کارامل و کرمفیل استفاده کردم.

مقدار فیلینگی هم که می خواید استفاده کنید کاملا در اختیار خودتونه کم و زیادش.

برای شروع کار باید تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن بزنید.

تا کاملا کرمی و کش دار بشه و حجم اش سه برابر حالت اولیه باشه.

به ترتیب روغن و شیر و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن همش بزنید و دیگه همزن برقی و کنار بذارید.

من چون خواستم تی تاپ هام دو رنگ بشه خمیر و به دو قسمت تقسیم کردم.

به یک قسمت اش ۱ قاشق چای خوری پودر کاکائو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم.

اگر خواستید مثل من دو رنگش کنید باید از دوتا قالب مربع ۲۰ در۲۰ استفاده کنید.

اما اگر خواستید یک رنگ باشه از سيني بزرگ ۲۵ در ۳۵ استفاده کنید.

خمیر شکلاتی ابتدا تو قالب‌ ریختم و کف قالب رو هم کاغذ روغنی انداختم.

دیواره ها رو چرب کردم و خوب با قاشق صافش کردم بعد خمیر سفید و به آرامی روی خمیر شکلاتی ریختم.

4 قاشق از خمیر سفید جدا کرده بودم  از قبل بهش رنگ زعفرانی و 1 قاشق چای خوری آرد اضافه کردم.

شما می تونید 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو اضافه کنید و دیگه رنگ نزنید بهش.

بعد هم به شکلی که میبینید طرح دادم روی کیک رو و رفت تو فر 180 درجه و به مدت 20 تا 30 دقیقه.

چند دقیقه آخر هم المنت بالا رو روشن کردم تا روی کیک ها رنگ بگیره.

بعد از اینکه قالب هارو از فر در آوردم نیم ساعت تو همون حالت موند تا به صورت کامل خنک بشه.

از قالب جداش کردم و به کمک اره و خطکش برش شو انجام دادم.

مطابق چیزی که در ویدئو دیدید فیلینگ شو قرار دادم بین لایه های تی تاپ.

نحوه نگهداری تی تاپ:

ماندگاری این تی تاپ در دمای محیط 1 هفته است.

اما ماندگاری این تی تاپ در داخل یخچال به مدت یک ماه می باشد.

فقط نکته ایی که حتما باید رعایت بشه نحوه بسته بندی که به هیچ جه نباید هوا بکشه.

به صورت خیلی کامل و از مرحله ابتدایی تا انتهایی طرز تهیه تی تاپ برای شما عزیزانم در ویدئو توضیح دادم.

ولی اگه بازم هر سئوالی درباره طرز تهیه تی تاپ یا قنادی داری، از طریق راه های ارتباطی زیر برام بفرست.

تو اولین فرصت پیامتو می خونم و با عشق پاسخ شو برات می فرستم.

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

صفحه یوتیوب نادیا ملکی.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

طرز تهیه های بای
طرز تهیه های بای
طرز تهیه بیسکوئیت خانگی
طرز تهیه بیسکوئیت خانگی
آموزش کلوچه زنجبیلی
آموزش کلوچه زنجبیلی
طرز تهیه کلوچه فومن
طرز تهیه کلوچه فومن
آموزش صفر تا صد کلوچه نادری
آموزش صفر تا صد کلوچه نادری
آموزش مینی کیک توت فرنگی
آموزش مینی کیک توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته بندی مجله خبری
  • آکادمی آموزشی
  • انواع شیرینی ها
  • انواع کیک ها
  • خوراکی مدرسه
  • دوره آموزش حلوا
  • دوره آموزشی ابر قناد
  • دوره آموزشی بانت کیک
  • دوره آموزشی دونات
  • دوره دسر های یلدایی
  • دوره کیک های سه شیر
  • صفحه یوتیوب
درباره من

بیش از 10 سال سابقه قنادی و تدریس حرفه ای قنادی با بیش از 10,000 هنرجوی موفق قنادی

آکادمی نادیا ملکی

درباره ما

تماس با ما

فروشگاه قنادیار

نماد اعتماد
تمامی حقوق و محتوا برای نادیا ملکی محفوظ می باشد و هرگونه انتشار محتوا یا کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر پیگرد قانونی دارد.
طراحی و توسعه توسط گروه دیدوما
ورود / عضویت
استفاده از موبایل
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت