طرز تهیه سالامی شکلات یلدایی
طرز تهیه سالامی شکلات یلدایی
مواد مورد نیاز برای سالامی شکلات یلدایی:
2 بسته بيسکوئيت پتی پور یا 200 گرم
شکلات سکه ای تلخ 250 گرم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری
خامه صبحانه 2 قاشق غذا خوری
کره 90 گرم
گردو، فندق و بادام 50 گرم
*از هر مغزیجات که دوست داشته باشید می تونید استفاده کنید*
*به جای رنده پوست پرتقال از لیمو هم میتونید استفاده کنید*
*میتونید از شکلات شیری هم استفاده کنید*
*برای رنگی کردن شکلات از رنگ پودری استفاده کنید حتما*
میتونید مواد و آسیاب نکنید تا پودر نشه و به همون شکل استوانهای بپیچید.
اگر میخواید خمیر این شیرینی و تو قالب بذارید باید کامل پودرش کنید.
این شیرینی تو يخچال چند ماه ماندگاری داره حتما تو ظرف در دار فقط باشه.
برای دیزاینش میتونی از شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنی.
این آموزش سومین قسمت از مینی دوره دسر های شب یلدایی است.
می تونید بر روی تصویر زیر بزنید و قسمت های دیگه دوره رو هم تماشا کنی.
این دوره شامل یازده قسمت از انواع دسر ها است.
که قطعا امسال یه رنگ و طعم دیگه ای به عکس ها و مهمونی تون خواهد داد.
پس حتما همین الان بر روی عکس بزن و باقی قسمت های دوره رو هم مشاهده کن.
تمامی این آموزش های با رسپی مخصوص توسط خود خانوم نادیا ملکی براتون ضبط شده.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.