طرز تهیه شکلات دبی
طرز تهیه شکلات دبی
دبی چاکلت مدل های مختلفی داره.
اما من چون با آب و تاب درستش میکنم خیلی خاص و عالی میشه
شما میتونید بزرگ یا تو سایز های کوچکتر درستش کنید.
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه شکلات دبی:
کادایف خشک 50 گرم
کره 25 گرم
کره پسته 2 قاشق غذا خوری
پسته نگینی 2 قاشق غذا خوری
پودر قند یا شیر عسلی 2 قاشق غذا خوری
شکلات رنگی برای دیزاین مقداری
شکلات سکه ای تلخ و شیری بنماری شده 150 گرم
نکاتی که حتما در طرز تهیه شکلات دبی باید رعایت کنید:
فرقی نداره از چه نوع کره ای استفاده میکنید.
️برای بنماری کردن شکلات اصلا نیازی به روغن مایع نیست.
️پسته دندونه خیلی خوشمز اش میکنه اما میتونی حذفش کنی.
️اگه کره پسته تون شیرین بود نیازی به پودر قند نیست.
دفعه اول شکلات سفید و بنماری کنید و با رنگ پودری رنگش کنید، به صورت خطوط نازک تو قالب بریزید.
10 دقیقه بره يخچال سفت شه شکلات تلخ و شیری بعدش بنماری کنید و بذارید از داغی بیفته.
کف و دیواره قالب خوب پوشش بدید و شکلات اضافی و خارج کنید.
10 دقیقه بره يخچال تا سفت شه مجدد با فرچه کناره های قالب و با شکلات بپوشونید.
5 دقیقه بذارید يخچال بعدش مواد میانی بریزید و در ادامه شکلات بریزید.
صاف کنید دوباره حدود 30 دقیقه داخل یخچال قرار اش بدید و بعد می تونید جداش کنید.
برای مواد میانی کادایف و کره تفت بدید تا طلائی بشه.
به ترتیب پودر قند، پسته دندونه و کره پسته رو اضافه کنید، خوب مخلوط کنید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.