جستجو برای:
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
 
نادیا ملکی
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
0
ورود / عضویت

بلاگ

نادیا ملکی > آکادمی قنادی نادیا ملکی > آکادمی آموزشی > طرز تهیه شکلات دبی

طرز تهیه شکلات دبی

2025-04-10
ارسال شده توسط alirezarahimkhani
آکادمی آموزشی
128 بازدید

طرز تهیه شکلات دبی

دبی چاکلت مدل های مختلفی داره.

اما من چون با آب و تاب درستش میکنم خیلی خاص و عالی میشه😋

شما میتونید بزرگ یا تو سایز های کوچکتر درستش کنید.

آکادمی قنادی نادیا ملکی

مواد مورد نیاز برای طرز تهیه شکلات دبی:

کادایف خشک 50 گرم
کره 25 گرم
کره پسته 2 قاشق غذا خوری
پسته نگینی 2 قاشق غذا خوری
پودر قند یا شیر عسلی 2 قاشق غذا خوری
شکلات رنگی برای دیزاین مقداری
شکلات سکه ای تلخ و شیری بنماری شده 150 گرم

نکاتی که حتما در طرز تهیه شکلات دبی باید رعایت کنید:

فرقی نداره از چه نوع کره ای استفاده میکنید.

️برای بنماری کردن شکلات اصلا نیازی به روغن مایع نیست.

️پسته دندونه خیلی خوشمز اش میکنه اما میتونی حذفش کنی.

️اگه کره پسته تون شیرین بود نیازی به پودر قند نیست.

دفعه اول شکلات سفید و بنماری کنید و با رنگ پودری رنگش کنید، به صورت خطوط نازک تو قالب بریزید.

10 دقیقه بره يخچال سفت شه شکلات تلخ و شیری بعدش بنماری کنید و بذارید از داغی بیفته.

کف و دیواره قالب خوب پوشش بدید و شکلات اضافی و خارج کنید.

10 دقیقه بره يخچال تا سفت شه مجدد با فرچه کناره های قالب و با شکلات بپوشونید.

5 دقیقه بذارید يخچال بعدش مواد میانی بریزید و در ادامه شکلات بریزید.

صاف کنید دوباره حدود 30 دقیقه داخل یخچال قرار اش بدید و بعد می تونید جداش کنید.

برای مواد میانی کادایف و کره تفت بدید تا طلائی بشه.

به ترتیب پودر قند، پسته دندونه و کره پسته رو اضافه کنید، خوب مخلوط کنید.

اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

صفحه یوتیوب نادیا ملکی.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

آموزش رولت لوتوس
آموزش رولت لوتوس نادیا ملکی
طرز تهیه کیک دبی
طرز تهیه کیک دبی
آموزش بامیه خشک عربی
آموزش بامیه خشک عربی
آموزش دسر چوروس ایتالیایی
آموزش دسر چوروس ایتالیایی
آموزش شله زرد مجلسی
آموزش شله زرد مجلسی
آموزش زولبیا
آموزش زولبیا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته بندی مجله خبری
  • آکادمی آموزشی
  • انواع شیرینی ها
  • انواع کیک ها
  • خوراکی مدرسه
  • دوره آموزش حلوا
  • دوره آموزشی ابر قناد
  • دوره آموزشی بانت کیک
  • دوره آموزشی دونات
  • دوره دسر های یلدایی
  • دوره کیک های سه شیر
  • صفحه یوتیوب
درباره من

بیش از 10 سال سابقه قنادی و تدریس حرفه ای قنادی با بیش از 10,000 هنرجوی موفق قنادی

آکادمی نادیا ملکی

درباره ما

تماس با ما

فروشگاه قنادیار

نماد اعتماد
تمامی حقوق و محتوا برای نادیا ملکی محفوظ می باشد و هرگونه انتشار محتوا یا کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر پیگرد قانونی دارد.
طراحی و توسعه توسط گروه دیدوما
ورود / عضویت
استفاده از موبایل
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت