طرز تهیه شکلات پشمکی
طرز تهیه شکلات پشمکی
مواد لازم تهیه شکلات پشمکی:
شکلات سکه ای کارات با هر طعمی که دوست دارید.
من در آموزش از پشمک زعفرانی استفاده کردم ولی کاملا سلیقه ای است.
نکات مهم:
تو هر مرحله اضافه های شکلات از قالب خارج کنید.
بعد از هر مرحله کناره های قالب حتما تمیز کنید و نزارید سفت بشه.
تو هر مرحله قالب ده دقیقه بذارید تو یخچال حتی موقعی که پشمک ریختید تو قالب.
به جای پشمک می تونید از ویوافل یا کرمفیل یا هر مغزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید.
این آموزش دهمین قسمت از مینی دوره دسر های شب یلدایی است.
می تونید بر روی تصویر زیر بزنید و قسمت های دیگه دوره رو هم تماشا کنی.
این دوره شامل یازده قسمت از انواع دسر ها است.
که قطعا امسال یه رنگ و طعم دیگه ای به عکس ها و مهمونی تون خواهد داد.
پس حتما همین الان بر روی عکس بزن و باقی قسمت های دوره رو هم مشاهده کن.
تمامی این آموزش های با رسپی مخصوص توسط خود خانوم نادیا ملکی براتون ضبط شده.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.