جستجو برای:
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
 
نادیا ملکی
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
0
ورود / عضویت

بلاگ

نادیا ملکی > آکادمی قنادی نادیا ملکی > دوره دسر های یلدایی > طرز تهیه ژله هندوانه

طرز تهیه ژله هندوانه

2024-12-12
ارسال شده توسط alirezarahimkhani
دوره دسر های یلدایی
185 بازدید

طرز تهیه ژله هندوانه

یکی از پر طرفدار ترین دسر در مهمونی ها و مراسمات ژله است.

امروز قرار این دسر فوق العاده با یک رسپی و دیزاین جذاب آماده اش کنیم.

که مخصوص مناسبت باستانی و ماندگار شب یلدا بین ما ایرانی است.

پس ویدیو رو مشاهده کن که مراحل از صفر تا صد آموزش داده شده:

مواد لازم برای تهیه ژله هندوانه:

ژله رنگ قرمز 5 بسته

آب جوش 5 لیوان

رنگ خوراکی قرمز چند قطره

شیر سرد 1 لیوان

ژله سبز 2 بسته

آب جوش 1/5 لیوان

بستنی وانیلی هم دمای محیط 1 عدد

نکات مهم:

از قالب های با قطر 15 و 18 می تونید استفاده کنید.

حتما ژله بنماری کنید تا تمام ذرات ژله ذوب بشه.

قبل از ریختن تا قالب از صافی رد کنید.

از هر نوع قالبی استفاده می کنید قبل اش چربش کنید.

موقع اضافه کردن شیر حتما ژله باید خوب خنک شده باشه.

این آموزش اولین قسمت از مینی دوره دسر های شب یلدایی می باشد.

می تونید بر روی تصویر زیر بزنید قسمت های دیگر دوره نیز تماشا کنید.

دوره دسر های شب یلداییاین دوره شامل یازده قسمت از انواع دسر ها است.

که قطعا امسال یه رنگ و طعم دیگه ای به عکس ها و مهمونی تون خواهد داد.

پس حتما همین الان بر روی عکس بزن و باقی قسمت های دوره رو هم مشاهده کن.

تمامی این آموزش های با رسپی مخصوص توسط خود خانوم نادیا ملکی براتون ضبط شده.

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

صفحه یوتیوب نادیا ملکی.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

طرز تهیه کیک خرمالو
طرز تهیه کیک خرمالو
طرز تهیه شکلات پشمکی
طرز تهیه شکلات پشمکی
طرز تهیه کاپ کیک یلدایی
طرز تهیه کاپ کیک یلدایی
طرز تهیه کیک انار ویژه انار
طرز تهیه کیک انار ویژه انار
طرز تهیه پاپسیکل یلدایی
طرز تهیه پاپسیکل یلدایی
طرز تهیه کیک اسفناج و لبو
طرز تهیه کیک اسفناج و لبو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته بندی مجله خبری
  • آکادمی آموزشی
  • انواع شیرینی ها
  • انواع کیک ها
  • خوراکی مدرسه
  • دوره آموزش حلوا
  • دوره آموزشی ابر قناد
  • دوره آموزشی بانت کیک
  • دوره آموزشی دونات
  • دوره دسر های یلدایی
  • دوره کیک های سه شیر
  • صفحه یوتیوب
درباره من

بیش از 10 سال سابقه قنادی و تدریس حرفه ای قنادی با بیش از 10,000 هنرجوی موفق قنادی

آکادمی نادیا ملکی

درباره ما

تماس با ما

فروشگاه قنادیار

نماد اعتماد
تمامی حقوق و محتوا برای نادیا ملکی محفوظ می باشد و هرگونه انتشار محتوا یا کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر پیگرد قانونی دارد.
طراحی و توسعه توسط گروه دیدوما
ورود / عضویت
استفاده از موبایل
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت