طرز تهیه کاپ کیک یلدایی
طرز تهیه کاپ کیک یلدایی
مواد لازم برای کاپ کیک:
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شکر 180 گرم
کرمفیل و ویوافل به مقدار لازم
شیر 125 گرم
کره 200 گرم
آرد 250 گرم
بکینگ پودر 1/5 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری
نکات مهم:
در مرحله آخر می تونید خمیر و چند قسمت کنید.
خمیر این کاپ کیک رنگ پذیری خیلی خوبی داره، می تونید رنگ خوراکی بهش اضافه کنید.
این کاپ کیک پف خیلی زیادی داره تا نصف قالب با خمیر پر کنید.
من تو آموزشش که دیدید از کره حیوانی استفاده کردم.
می تونید برای اینکه به صرفه باشه براتون از کره گیاهی استفاده کنید.
برای ماندگاری در تایم بالا کاپ کیک ها در ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.
قبل از اینکه خامه بزنید رو کاپ کیک کمی با شیر روش مرطوب کنید.
روغن صاف یا روغن جامد اصلا استفاده نکنید.
این آموزش نهمین قسمت از مینی دوره دسر های شب یلدایی است.
می تونید بر روی تصویر زیر بزنید و قسمت های دیگه دوره رو هم تماشا کنی.
این دوره شامل یازده قسمت از انواع دسر ها است.
که قطعا امسال یه رنگ و طعم دیگه ای به عکس ها و مهمونی تون خواهد داد.
پس حتما همین الان بر روی عکس بزن و باقی قسمت های دوره رو هم مشاهده کن.
تمامی این آموزش های با رسپی مخصوص توسط خود خانوم نادیا ملکی براتون ضبط شده.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.