جستجو برای:
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
 
نادیا ملکی
  • خانه
  • دوره ها
  • آکادمی قنادی
  • حساب کاربری
0
ورود / عضویت

بلاگ

نادیا ملکی > آکادمی قنادی نادیا ملکی > دوره دسر های یلدایی > طرز تهیه کاپ کیک یلدایی

طرز تهیه کاپ کیک یلدایی

2024-12-23
ارسال شده توسط alirezarahimkhani
دوره دسر های یلدایی
222 بازدید

طرز تهیه کاپ کیک یلدایی

مواد لازم برای کاپ کیک:

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 1/4 قاشق چای خوری

شکر 180 گرم

کرمفیل و ویوافل به مقدار لازم

شیر 125 گرم

کره 200 گرم

آرد 250 گرم

بکینگ پودر 1/5 قاشق چای خوری

پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری

نکات مهم:

در مرحله آخر می تونید خمیر و چند قسمت کنید.

خمیر این کاپ کیک رنگ پذیری خیلی خوبی داره، می تونید رنگ خوراکی بهش اضافه کنید.

این کاپ کیک پف خیلی زیادی داره تا نصف قالب با خمیر پر کنید.

من تو آموزشش که دیدید از کره حیوانی استفاده کردم.

می تونید برای اینکه به صرفه باشه براتون از کره گیاهی استفاده کنید.

برای ماندگاری در تایم بالا کاپ کیک ها در ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.

قبل از اینکه خامه بزنید رو کاپ کیک کمی با شیر روش مرطوب کنید.

روغن صاف یا روغن جامد اصلا استفاده نکنید.

این آموزش نهمین قسمت از مینی دوره دسر های شب یلدایی است.

می تونید بر روی تصویر زیر بزنید و قسمت های دیگه دوره رو هم تماشا کنی.

مینی دوره دسر های یلدایی

این دوره شامل یازده قسمت از انواع دسر ها است.

که قطعا امسال یه رنگ و طعم دیگه ای به عکس ها و مهمونی تون خواهد داد.

پس حتما همین الان بر روی عکس بزن و باقی قسمت های دوره رو هم مشاهده کن.

تمامی این آموزش های با رسپی مخصوص توسط خود خانوم نادیا ملکی براتون ضبط شده.

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

صفحه یوتیوب نادیا ملکی.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

طرز تهیه کیک خرمالو
طرز تهیه کیک خرمالو
طرز تهیه شکلات پشمکی
طرز تهیه شکلات پشمکی
طرز تهیه کیک انار ویژه انار
طرز تهیه کیک انار ویژه انار
طرز تهیه پاپسیکل یلدایی
طرز تهیه پاپسیکل یلدایی
طرز تهیه کیک اسفناج و لبو
طرز تهیه کیک اسفناج و لبو
طرز تهیه ژله تزئینی یلدا
طرز تهیه ژله تزئینی یلدا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته بندی مجله خبری
  • آکادمی آموزشی
  • انواع شیرینی ها
  • انواع کیک ها
  • خوراکی مدرسه
  • دوره آموزش حلوا
  • دوره آموزشی ابر قناد
  • دوره آموزشی بانت کیک
  • دوره آموزشی دونات
  • دوره دسر های یلدایی
  • دوره کیک های سه شیر
  • صفحه یوتیوب
درباره من

بیش از 10 سال سابقه قنادی و تدریس حرفه ای قنادی با بیش از 10,000 هنرجوی موفق قنادی

آکادمی نادیا ملکی

درباره ما

تماس با ما

فروشگاه قنادیار

نماد اعتماد
تمامی حقوق و محتوا برای نادیا ملکی محفوظ می باشد و هرگونه انتشار محتوا یا کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر پیگرد قانونی دارد.
طراحی و توسعه توسط گروه دیدوما
ورود / عضویت
استفاده از موبایل
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت