طرز تهیه کلوچه خرمایی سیستانی
طرز تهیه کلوچه خرمایی سیستانی
به قسمتِ اول از آموزش ده قسمته ی خوراکی های مدرسه خییییلی خوش اومدی.
برای دیدن آموزش های بیشتر انواع مدل خوراکی مدرسه، روی نوشته کیلیک کن.
هرشهری با یک طعم و مزه ای خاص خودش شناخته میشه.
این کلوچه که امروز آموزش براتون ضبط کردم یک کلوچه از شهر زابل استان سیستان و بلوچستانه.
پس بریم باهم آموزش این کلوچه ببینیم:
میخوایم باهم این کلوچه خرمایی درست کنیم و حسابی لذت شو ببریم.
به حدی این کلوچه خرمایی سیستانی خوشمزه ست که حد نداره.
این کلوچه یک میان وعده فوق العاده برای تمامی سنینه.
پس می تونه یه گزینه ی عالی برای تغذیه ی مدرسه عزیزانمون باشه.
مواد مورد نیاز:
خرما ۱۵۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
کره ۱۰ گرم
پودر دارچین 1/2 قاشق چای خوری
مواد مورد نیاز خمیر:
پودر زنجبیل به مقدار لازم
آرد ۲۰۰ گرم
خمیر مایه 1/2 قاشق چای خوری
نمک مقداری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
روغن مایع ۵۰ گرم
شکر۲ قاشق غذا خوری
آب ۶۰ تا ۷۵ گرم
برای شروع به کار طرز تهیه کلوچه خرمایی سیستانی:
آرد و شکر و خمیر مایه و زنجبیل رو داخل ظرفی مخلوط کن.
روغن مايع رو اضافه کن و آب سرد و کم کم اضافه کن و خمیر بگیر.
نیازی نیست خمیر به تست پنجره برسه اما باید کاملا صاف بشه سطحش.
نیم ساعت تو دمای محیط به خمیر استراحت بده و روش با نایلون و پارچه بپوشون.
تو این فاصله میریم سراغ مواد میانی:
خرما هسته و پوست گرفته شده رو همراه کره و دارچین و بریز تو تابه و بذار رو حرارت 5 دقیقه بمونه، کمی نرم میشه در آخر گردو رو اضافه کن.
بعد از نیم ساعت از خمیر چونه های 50 گرمی بگیر و به همین ترتیب که تو ویدیو میبینی بپیچش.
سینی فر کاغذ نیاز نداره اما من ورق چرم انداختم کف اون شما هم می تونید این کار انجام بدید.
کلوچه ها رو تو سینی فر بچین و داخل فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بده.
بعد از اینکه کلوچه ها دما شون اومد پایین و خنک شد.
روی کلوچه هارو کره بنماری شده بزن.
حالا دیگه کلوچه ما اماده است و می تونید میل کنید.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.