طرز تهیه کیک اسفناج و لبو
طرز تهیه کیک اسفناج و لبو
مواد لازم برای تهیه ی کیک اسفناج:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
برگ اسفناج 1 دسته
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
روغن مايع 1/2 پیمانه
مواد لازم سس لبو:
لبو پخته شده 1 عدد متوسط
آب لبو 1 پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
چیپس شکلاتی مدل اشکی برای تزئین
برای شروع کار ابتدا پوره اسفناج آماده می کنیم.
حتما ساقه اسفناج ازش جدا کنید و اسفناج با شیر داخل مخلوط کن بريزيد.
باید یک پیمانه پوره اسفناج داشته باشید در نهایت برای این کیک.
تخم مرغ، شکر و وانیل با دور تند همزن بزنيد تا کاملآ کرمی رنگ و کشدار بشه.
به ترتیب روغن و پوره اسفناج اضافه کنید در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.
مواد خشک که از قبل دوبار الک کردید اضافه کنید.
طی چند مرحله و با همزن دستی مخلوط کنید، تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیارید.
قالب شارلوت برای این کیک من استفاده کردم قطر 25 بوده.
*کف قالب یا چرب کنید یا آرد پاشی*
میره داخل فر 180 درجه فقط المنت پایین طبقه وسط 40 الی 50 دقیقه.
وقتی سطحش کاملا رنگ گرفت آماده است.
بعد خروج از فر 30 دقیقه بزارید تو قالب بمونه تا سرد بشه بعد خیلی راحت جداش کنید.
برای پوره لبو، لبو رو پوست بگیرید.
بعد بذارید طوری بپزه که یک پیمانه ازش آب باقی بمونه.
با گوشت کوب برقی خوب پوره اش کنید.
در تابه نچشب بریزید شکر، نشاسته ذرت و وانیل اضافه کنید.
روی حرارت خیلی ملایم قرار میدیم تا غلیظ بشه، مدام باید هم بزنیدش.
مرحله آخر در کلیپ مشاهده میکنید دیزاین کیک انجام میدیم.
این آموزش ششمین قسمت از مینی دوره دسر های شب یلدایی است.
می تونید بر روی تصویر زیر بزنید و قسمت های دیگه دوره رو هم تماشا کنی.
این دوره شامل یازده قسمت از انواع دسر ها است.
که قطعا امسال یه رنگ و طعم دیگه ای به عکس ها و مهمونی تون خواهد داد.
پس حتما همین الان بر روی عکس بزن و باقی قسمت های دوره رو هم مشاهده کن.
تمامی این آموزش های با رسپی مخصوص توسط خود خانوم نادیا ملکی براتون ضبط شده.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.