طرز تهیه کیک خرمالو
طرز تهیه کیک خرمالو
مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3/4 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
پوره خرمالو 1 پیمانه
گردو نگینی به مقدار لازم
نکات مهم:
اگر کیک به صورت کامل با شکلات روکش کردید بعد از سرد شدن بهش ضربه نزنید.
وقتی شکلات سفت شه خیلی راحت جدا میشه از قالب.
از قالب های با سایز 25 و 22 می تونید استفاده کنید.
حتما باید خرمالو رسیده و شیرین باشه.
حتما مزه گردو رو هم تست کنید قبل از استفاده کردن.
این آموزش یازدهمین قسمت از مینی دوره دسر های شب یلدایی است.
می تونید بر روی تصویر زیر بزنید و قسمت های دیگه دوره رو هم تماشا کنی.
این دوره شامل یازده قسمت از انواع دسر ها است.
که قطعا امسال یه رنگ و طعم دیگه ای به عکس ها و مهمونی تون خواهد داد.
پس حتما همین الان بر روی عکس بزن و باقی قسمت های دوره رو هم مشاهده کن.
تمامی این آموزش های با رسپی مخصوص توسط خود خانوم نادیا ملکی براتون ضبط شده.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.