طرز تهیه کیک دبی
طرز تهیه کیک دبی
با تست کردن یه تیکه ازش یه سر میری بهشت و بر میگردی خیلی خیلی محشر و خوشمزه است
بچهها جونم توضیحاتِ ویدئو کامله لطفا چند بار با دقت ببینید.
مواد مورد نیاز برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 75 گرم
آرد 70 گرم
پودر کاکائو 5 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
مواد مورد نیاز برای قسمت میانی کیک اسفنجی:
تل کادایف خشک 70 گرم
کره 25 گرم
کره پسته 3 قاشق غذاخوری
پسته نگینی 2 قاشق غذاخوری
شیر عسلی یا پودر قند 2 قاشق غذاخوری
نکاتی که در طرز تهیه کیک دبی باید رعایت کنید:
برای کاور شکلات میتونید سس شکلاتی درست کنید.
که آموزش تو پیج اینستاگرام هست.
میتونید 150 گرم شکلات تلخ و شیری و بنماری کنید و 1/8 پیمانه روغن مایع بهش اضافه کنید، روی کیک و کاور کنید.
️مقدار شکلات میتونید کمترش کنید بچه جونم تا یه لایه نازک روکش شکلات داشته باشید.
️لایه های کیک، مرطوب کنید یا با شیر یا آب و اسانس حتما.
️میتونید در ظرف های تک نفره کوچیک درست کنید و سرو اش کنید.
️مراحل آماده سازی مواد میانی دقیقا همون چیزیه که تو پست قبلی برای شکلات دبی انجام دادیم.
️بهتره کیکتون ارتفاع نداشته باشه چون مجبور میشید از وسط برشش بدید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.