طرز تهیه کیک هندوانه ای
طرز تهیه کیک هندوانه ای
مواد مورد نیاز برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ (12عدد)
وانیل (1دوم ق چ)
آرد (300گرم)
شکر (300گرم)
بکین پودر ( 1 ق چ)
خامه فرم گرفته قنادی برای فیلینگ و دیزاین نهایی:
خامه قنادی حدود 1.5 تا 2 کیلو
بریلو 100 گرم
*قالب مورد استفاده در سایز 35 در 45 می باشد*
*برای اینکه کیک تمیز و شیکی داشته باشید به استراحت کیک در تمام مراحل خیلی دقت کنید*
*در تمام مراحل هر چقدر کیک خنک تر باشه بهتره*
به 8 لایه کیک با ضخامت هر لایه 1 سانتی متری نیاز داریم.
یک لایه کیک باریک به طول کیک که در ویدیو مشخصه نیاز داریم.
برای فیلینگ می تونید از هر نوع میوه و مغزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید.
این آموزش چهارمین قسمت از مینی دوره دسر های شب یلدایی است.
می تونید بر روی تصویر زیر بزنید و قسمت های دیگه دوره رو هم تماشا کنی.
این دوره شامل یازده قسمت از انواع دسر ها است.
که قطعا امسال یه رنگ و طعم دیگه ای به عکس ها و مهمونی تون خواهد داد.
پس حتما همین الان بر روی عکس بزن و باقی قسمت های دوره رو هم مشاهده کن.
تمامی این آموزش های با رسپی مخصوص توسط خود خانوم نادیا ملکی براتون ضبط شده.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.