کیک سه شیر با طعم اسنیکرز
کیک سه شیر با طعم اسنیکرز
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۲۵ گرم
آرد ۱۲۰ گرم
شیر 1/4 پیمانه
کره بادام زمینی 1/4 پیمانه
وانیل 1/4 پیمانه
نمک مقداری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
مواد مورد نیاز برای سس:
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
کره بادام زمینی ۵۰ گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
مواد مورد نیاز برای دیزاین:
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
کره بادام زمینی ۵۰ گرم
دلی کارامل به مقدار لازم
نکات مهمی در آماده سازی کیک سه شیر با طعم اسنیکرز باید رعایت کنید:
حتما قبل از شروع به کار زرده و سفیده هارو جدا می کنیم.
سفیده هارو با همزن می زنیم کمی که حالت ابری گرفت نصف شکر اضافه می کنیم.
انقدر هم می زنیم که سفت بشه، بعدش سفیده داخل یخچال قرار میدیدم.
زرده ها رو با مابقی شکر و همراه وانیل تا کاملا کرمی و کشدار بشه.
حتما چندبار دورگیری کنید کیک سه شیر با طعم اسنیکرز.
حالا شیر و کره بادوم زمینی به زرده اضافه می کنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
دیگه همزن کنار میزاریم.
مواد خشک یکبار الک میکنیم و طی چند مرحله به زرده اضافه می کنیم تا خمیر یک دست بشه.
این آموزشی که امروز دیدید با قالب مستطیلی در سایز 20 در 15 بود.
نکته مهم اینه از هر قالبی که استفاده می کنید کف و دیواره هاشو چرب کنید به صورت کامل.
داخل فر 180 درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار میدیم.
از فر که در آوردیم نیم ساعت تو همون قالب بزارید بمونید تا خنک بشه بعدش جدا می کنیم.
یک لایه روش و برش می زنیم با چنگال خوب حفره ایجاد می کنیم.
سس در همه قسمت هاش میریزیم.
برای تهیه سس تمام مواد باهم ترکیب می کنیم.
کره بادوم زمینی باید شل و روون باشه در تمام مراحل (اگه سفت بود حتما بنماری ایش کنید)
اگه این کار نکنید بافت کیک سفت می کنه.
سس هم خیلی غلیظ میشه و به خورد کیک نمیره.
کلا خمیر این کیک سه شیر یکم سفت تر میشه نگران نباشید.
بعد از ریختن سس کیک سه شیر با طعم اسنیکرز 2 ساعت میره داخل یخچال برای استراحت تا خنک بشه.
بعدش با خامه فرم گرفته روش کاور می کنیم.
مجدد برای یک ساعت داخل یخچال قرار میدیدم تا خامه سرد و خنک بشه.
تا وقتی کارامل میریزیم روش خامه بلند نشه.
کارامل حتما بنماری کنید قبل استفاده.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.