کیک سه شیر با طعم زعفران و پسته
کیک سه شیر با طعم زعفران و پسته
امروز قراره با هم آموزش کیک هایی رو ببنیم.
که می تونید با میوه مخصوص هر فصل دیزاین شون کنید.
در کنار نوشیدنی میل مثل قهوه و چای میل کنید.
مواد مورد نیاز برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۲۵ گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آرد ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک مقداری
زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم
ترکیب شیر و گلاب 1/2 پیمانه
مواد مورد نیاز برای سس:
شیر زعفرانی ۱ پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
نکات مهم که در آماده سازی کیک سه شیر با طعم زعفران و پسته باید دقت داشته باشید:
سایز قالب آلمینیومی که در این آموزش استفاده کردم ۱۵ در ۲۰ بوده.
می تونید از قالب 20 در 20 استفاده کنید، یا قالب گرد با قطر 20 باشه فقط حتما لبه کوتاه باشد.
تمام مواد هم دمای محیط باشه.
دمای فر 180 درجه باشه بین 30 الی 40 دقیقه داخل اون قرار بدید.
کیک از فر درآوردید حداقل یک ساعت بمونه تا خنک بشه.
بعد اش سس اضافه کنید.
برای دو ساعت بعد از اضافه کردن سس باید استراحت کنه.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.