کیک سه شیر با طعم شکلات
کیک سه شیر با طعم شکلات
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک اسفنجی:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۲۵ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر کاکائو شرکتی 1/2 پیمانه
پودر کاکائو ۱۰ گرم
نمک مقداری
مواد مورد نیاز برای سس:
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شیر کاکائو شرکتی ۱پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
مواد مورد نیاز برای دیزاین:
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
شکلات بنماری شده ۱۰۰ گرم
بادام خرد شده ۲۰ گرم
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
آبجوش 1 قاشق چای خوری
نکات مهمی در آماده سازی کیک سه شیر با طعم شکلات باید رعایت کنید:
حتما از شکلات تلخ استفاده کنید.
از قالب 15 در 20 می تونید تهیه کنید واسه آماده سازی این کیک سه شیر.
برای قالب بزرگتر مواد حتما باید مواد ضرب کنید.
شیر کاکائو حتما شرکتی باشه.
تمامی مواد مورد مورد نیاز باید هم دمای محیط باشه.
برای شکلاتی کردن خامه باید پودر کاکائو با آبجوش ترکیب کنید و وقتی خامه فرم گرفت بهش اضافه کنید.
دمای فر 180 درجه باشه و بین 30 الی 40 دقیقه درون اون قرار بدید.
بهتره قالب تون لبه کوتاه باشه سرو و جابه جای ایش براتون راحت تره.
کیک بزارید سرد بشه و بعدش سس اضافه کنید.
برای شروع کار پخت کیک زرده و سفید جدا کنید.
سفیده رو کمی بزنید حالت ابری به خودش بگیره.
نصف شکر بهش اضافه کنید انقدر بزنید تا سفت شه بعدش بزارید یخچال سفیده رو.
وانیل و مابقی شکر با زرده ها باهم انقدر بزنید تا کاملا کشدار و کرمی بشه.
مواد خشک یکبار الک کنید طی چند مرحله به زرده خوب که یکدست شد مواد باهم.
سفیده به زرده اضافه کنید به صورت دورانی مخلوط کنید.
حتما قالب چرب کنید با روغن جدا کننده و خمیر کیک دور تا دور قالب بریزید.
باقی توضیحات تو ویدیو کاملا توضیح داده شده.
اگر بازم سئوال داشته از طریق واتساپ که لینک اش این پایین گذاشتم ازم بپرس.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.