کیک سه شیر با طعم قهوه
کیک سه شیر با طعم قهوه
مواد مورد نیاز برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۲۵گرم
آرد ۱۱۰گرم
پودر قهوه یا پودر نسکافه گلد ۱۰گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک مقداری
شیر 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس:
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
پودر نسکافه 1 قاشق چای خوری که باید با مقداری آبجوش حل بشه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
نکات مهم که برای آماده سازی کیک سه شیر با طعم قهوه باید رعایت کنید:
خامه فرم گرفته 200 گرم و پودر کاکائو به مقدار لازم برای دیزاین کیک سه شیر.
سایز قالبی که در این آموزش استفاده کردن 15 در 20 است.
حتما قابل استفاده قالب چرب اش کنید.
میتونید از قالب گالوانیزه یا ظرف پیركس و سرامیکی هم استفاده کنید.
دمای فر 180 درجه و در طبقه وسط قرار بدید.
فقط المنت پایین روشن کنید و اگه فن داره روشن کنید.
بین 30 الی 40 دقیقه در فر قرار بدید.
تمام مواد هم دمای محیط باشه حتما.
برای طعم دار کردن خامه 1 قاشق چای خوری نسکافه فوری با یک قاشق آب جوش ترکیب کنید.
به خامه فرم گرفته اضافه کنید.
اگر به جای نسکافه فوری از نسکافه گلد استفاده کنید مزه و عطر بهتری بهتون میده.
تو دو جا باید به این کیک سه شیر با طعم قهوه استراحت بدید.
استراحت اول برای اینکه سس به خورد کیک بره.
استراحت دوم برای اینکه خامه خوب سرد و خشک بشه وقتی پودر کاکائو الک می کنیم سریع به خوردش بره.
ماندگاری این کیک سه شیر در ظرف در دار، دمای محیط 1 روز و در یخچال حدودا یک هفته است.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.