دوره آموزشی بانت کیک

بانت کیک موز و گردو نادیا ملکی

بانت کیک موز و گردو نادیا ملکی

بانت کیک موز و گردو نادیا ملکی

آکادمی قنادی نادیا ملکی

یک بانت کیک با طعم بهشت، بانت کیک موز و گردو.

یکی از تاپینگ های پر طرفدار بین همه موز و گردو.

این سری این این تاپینگ رو در بانت کیک ها امتحانش کن.

حما عاشقش میشی.

مواد لازم جهت تهیه بانت کیک:

آرد قنادی 325 گرم
بکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1قاشق چایخوری
نمک 4 گرم
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
کره 90 گرم
شکر 225 گرم
روغن مایع 80 گرم
تخم مرغ درشت 3 عدد
وانیل 1 چ ق چایخوری
ماست پر چرب بدون نمک 45 گرم
موز متوسط (پوره شده)4 عدد
گردو خورد شده ریز 70 گرم

*تمامی مواد هم دمای محیط باشد*

برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.

دیدگاهتان را بنویسید