برای پشتیبانی روی این قسمت بزنید
پشتیبانی واتساپ
دوره اقتصادی کیک های کافی شاپی
01- تغییر نگرش و باور ها ویدئو
02- توضیحات فر و ابزار ویدئو
03- توضیحات مواد اولیه ویدئو
کیک های کافه ای
01- مقدمه فصل اول ویدئو
02- کیک پسته ویدئو
03- کیک لوتوس ویدئو
04- کیک دبل چاکلت ویدئو
05- کیک دبل چاکلت ویدئو
06- کیک سنتی ویدئو
07- پایان فصل اول ویدئو
کوکی ها
01- مقدمه فصل دوم ویدئو
02- کوکی با روکش گردو ویدئو
03- کوکی رژیمی شکلات و پسته ویدئو
04- کوکی شکلاتی فرانسوی ویدئو
05- کوکی شونیز ویدئو
06- کوکی ردولوت و نوتلا ویدئو
07- پایان فصل دوم ویدئو
تیرامیسو ها
01- مقدمه فصل سوم ویدئو
02- تیرامیسو کلاسیک ویدئو
03- تیرامیسو لیمو ویدئو
04- تیرامیسو توت فرنگی ویدئو
05- تیرامیسو قالبی ویدئو
06- تیرامیسو دبل چاکلت ویدئو
07- پایان فصل سوم ویدئو
بابلتی ها
01- مقدمه فصل چهارم ویدئو
02- مروارید های تاپیوکا ویدئو
03- پخت اولیه مروارید های تاپیوکا و آماده سازی سیروپ ویدئو
04- بابلتی شیر و چای ویدئو
05- بابلتی کافه گلاسه ویدئو
06- بابلتی توت فرنگی ویدئو
07- بابلتی شکلاتی ویدئو
08- بابلتی اورئو ویدئو
09- پایان فصل چهارم ویدئو
دوره آموزشی کافه ای اقتصادی
این دوره در چهار فصل آموزشی برای هنرجویان عزیز آماده شده.
شما با تهیه این دوره و پرداخت هزینه اون به 4 دوره مختلف دسترسی پیدا می کنید چون در هر فصل آموزش ها هیچ ارتباطی باهم ندارند.
در فصل اول دوره آموزشی کافه ای اقتصادی:
شما در این فصل 5 نمونه کیک تر کافه ای رو آموزش میبیند.
در فصل دوم دوره:
در این فصل شما 5 نمونه از کوکی ها جدید مخصوص کافه رو آموزش خواهید دید.
فصل سوم این دوره:
در فصل سوم قراره 5 نمونه تیرامیسو کافه ای آموزش مشاهده کنید.
فصل پایانی و چهارم دوره:
فصل چهارم دوره آموزشی کافه ای اقتصادی شما آموزش 5 نمونه نوشیدنی بابلتی آموزش میبینید.
تمامی آیتم هایی که در این دوره براتون آموزش قرار دادیم.
کاملا جدید هستن و آموزش تا حالا هیچ جایی مشاهده نکردید.




آکادمی نادیا ملکی در یوتیوب اینستاگرام تلگرام واتساپ دنبال کنید.
دوره های مرتبط
دوره 5 در 1 قنادی اقتصادی
دوره 5 در یک قنادی اقتصادی پشتیبانی برای پشتیبانی روی این قسمت بزنید پشتیبانی واتساپ فایل های ضمیمه در دسترس…
آموزش کیک های کافه ای و پذیرایی VIP
آموزش کیک های کافه ای و پذیرایی VIP پشتیبانی برای پشتیبانی روی این قسمت بزنید پشتیبانی واتساپ فایل های ضمیمه…
آموزش حرفه ای و جامع کروسان فرانسوی
آموزش حرفه ای و جامع کروسان فرانسوی (فصل اول) برای دانلود قسمت مدنظر بر روی اون کلیک کنید. 1- مقدمه…
آموزش شیرینی زبان
آموزش شیرینی زبان 01- مقدمه ویدئو مواد لازم برای تهیه ی خمیر:تخم مرغ ۱عددآرد۳۷۵ گرمآب سرد۱۶۵گرمروغن مایع ۴۰گرموانیل روغن کره…
نظرات
تومان3,000,000
موجود در انبار

نادیا ملکی
قناد و مدرس قنادی حرفه ایموجود در انبار