آموزش شیرینی برشی سه گوش نادیا ملکی
آموزش شیرینی برشی سه گوش نادیا ملکی
آموزش شیرینی برشی سه گوش هفتمین قسمت از پانزده قسمت آموزش فصل اول دوره ابر قناد است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول اون آموزش شیرینی های تر که می تونید به صورت رایگان تماشا کنید.
تو فصل این دوره قراره که تبدیل به یک قناد حرفه ای و متخصص در زمينه ی شیرینی های تر بشی😘🥰
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
قراره امروز در ادامه آموزش های قبلی فصل اول دوره ابر قناد با آموزش نادیا ملکی.
یکی دیگه از آموزش های شیرینی برشی تماشا کنید.
تمامی آموزش که در این فصل آموزش میبیند قطعا بین همه محبوب است.
پس با خیال راحت تمامی آموزش های رو تماشا کن و آماده شون کن.
قطعا بعد از ابنکه اولین بار تست کردن این شیرینی توسط هر کسی ازتون می خواد.
آموزش این شیرینی ها رو بهش بدید.
شیرینی برشی سه گوش دقیقا یکی از همون آموزش هاست.
هر چقدر از خوشمزگی و بافت نرم فوق العاده اش بگم باز کمه.
امروز قراره باهم دیگه آموزش شیرینی برشی سه گوش نادیا ملکی که تا حالا هیچ جایی به این صورت آموزش ندادن ببنید.
شیرینی برشی سه گوش یک تجربه جدید با یک بافت فوق العاده!!!!🤤
مواد مورد نیاز برای شیرینی برشی سه گوش:
3 عدد تخم مرغ
1/4 قاشق چايخورى وانيل
50 گرم آرد + 1/4 قاشق چايخورى بكينگ پودر
40 گرم شير پرچرب
30 گرم روغن مايع
33 گرم شكر دانه ريز
مقدارى اسانس
قالب مستطيل 20در 30
نکاتی که در آماده سازی و آموزش شیرینی برشی سه گوش نادیا ملکی باید رعایت کنید:
حدودا ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم خامه فرم گرفته نیازه برای این شیرینی.
سایز نون من در این آموزش که دیدید ۲۰ در ۳۰ بود.
برای قالب ۲۵ در ۳۵ (۵تخم مرغه) نیاز دارید.
برای قالب ۳۰ در ۴۰ (۶ تخم مرغه) نیاز دارید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.