آموزش خمیر ناپلئونی خانگی نادیا ملکی
آموزش خمیر ناپلئونی خانگی نادیا ملکی
آموزش خمیر ناپلئونی خانگی هشتمین قسمت از پانزده قسمت آموزش فصل اول دوره ابر قناد است.
دوره ابر قناد در سه سرفصل مختلف براتون آماده شده.
فصل اول اون آموزش شیرینی های تر که می تونید به صورت رایگان تماشا کنید.
تو فصل اول این دوره قراره که تبدیل به یک قناد حرفه ای و متخصص در زمينه ی شیرینی های تر بشی😘
👇🏻برای دیدن همه آموزش ها روی نوشته زیر کیلیک کنید👇🏻
ابر قناد.
یکی از چالش های که همه قناد ها باهاش روبه رو میشن.
آماده سازی انواع خمیر هاست.
بیشتر اوقات به صورت آماده از فروشگاه لوازم قنادی تهیه می کنیم.
اما با دیدن آموزش امروز دیگه این چالش براتون بر طرف میشه.
پس همین الان کلیپ آموزشی بالا رو ببین.
مواد اولیه مورد نیاز برای خمیر ناپلئونی خانگی:
زرده تخم مرغ 1.5 عدد
آرد 500 گرم
جوهر لیمو 1/4 قاشق چای خوری سرخالی (میتونید کلا حذفش کنید)
آب سرد 200 تا 220 گرم
روغن مایع 50 گرم
نمک مقداری
روغن مدل (44) 225 گرم
نکاتی که در آماده سازی و آموزش خمیر ناپلئونی خانگی نادیا ملکی باید رعایت کنید:
۱- ماندگاری خمیر ناپلئونی پخته شده حدودا ۴ ماه در یخچال و فریزر اما اصلا نبايد هوا بکشه .
۲-خمیر حتما باید سفت باشه چون اگه شُل باشه موقع کار اذیت کننده اس .
۳- خمیر ناپلئونی چون داخل فِر خیلی پُف میکنه نباید خیلی زخیم بشه.
(باید بین نیم الی یک سانتی متر زخامت داشته باشه) زخامت اصلا نباید بیشتر از یک سانتی متر باشه.
۴- حتما همه قسمت های خمیر رو به صورت یک اندازه باز کنید.
اگر سئوالی داری درباره ای آموزش از طریق روش ارتباطی پایین برام بنویس حتما می خونم و جواب میدم.
برای دیدن آموزش های بیشتر صفحه اینستاگرام دنبال کنید.
پاسخگو سئوالات شما در واتساپ هستم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.