
برای دانلود بر روی این قسمت کلیک کنید.
2_ معرفی ابزار ویدئو
3_ آشنایی با مواد اولیه ویدئو
4_ آشنایی با اسفنج مناسب ویدئو
5_ پخت اسفنج وانیلی بدون ترازو و بکین پودر ویدئو
6_ کیک اسفنجی 2 ویدئو
7_ کیک شیفون شکلاتی ویدئو
8_ اسفنج نسکافه ای ویدئو
9_ نکات مهم پخت کیک اسفنجی ویدئو
10_ نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت اسفنجها ویدئو
11_ هر قالب چند تخم مرغ ؟ و در پایان کار چند کیلو کیک؟ ویدئو
12_ آشنایی با انواع فیلینگ ویدئو
13_ فیلینگ موز ویدئو
14_ فیلینگ توت فرنگی ویدئو
15_ فیلینگ هلو ویدئو
16_ فیلینگ نسکافه ویدئو
17_فراستینگ وانیلی ویدئو
18_ فیلینگ انبه ویدئو
19_ فراستینگ شکلاتی ویدئو
20_ فیلینگ آناناس ویدئو
21_ فیلینگ کاسترد ویدئو
22_ فراستینگ پنیری ویدئو
23_ فراستینگ کاراملی ویدئو
24_ برش اصولی کیک اسفنجی ویدئو
25_ همه چیز در مورد خامه ویدئو
26_ فرم دهی اصولی خامه ویدئو
27_ خامه شکلاتی ویدئو
28_ فیلینگ گذاری اصولی ویدئو
29_ فیلینگ کیک های پر مغز ویدئو
30_ فیلینگ گذاري ۳ ویدئو
31_ فیلینگ گذاري 4 ویدئو
32_ توضیحات تکمیلی فیلینگ گذاری اصولی ویدئو
33_ هر کیلو کیک چند گرم خامه نیاز داره؟ ویدئو
34_ کاور نهایی کیک ویدئو
35_ کاور نهایی کیک با پلکسی ویدئو
36_ -آموزش ۲مدل گیپور خوراکی ویدئو
37_ کاسه ی ایزومالتی ویدئو
38_ ایزومالت های دسته دار ویدئو
39_ قلب ایزومالتی ویدئو
40_ گل ایزومالتی ویدئو
41_ توری مرجانی ویدئو
42_ باباتویل ویدئو
43_ سه مدل گوی شکلاتی ویدئو
44_ تاج شکلاتی طلایی ویدئو
45_ دریپ سس رنگی ویدئو
46_ دریپ سس نقره ای و طلایی ویدئو
47_ شوگر شیت ویدئو
48_ دیزاین کیکراه راه با گوی های رنگی ویدئو
49_ دیزاین شوگر شیت و کاسه ی آبنباتی ویدئو
50_ دیزاین کیک کهکشانی ویدئو
51_ دیزاین کیک با چاپ خوراکی و توری مرجانی ویدئو
52_ دیزاین کیک ابرو بادی ویدئو
53_ دیزاین کیک با سنگ های ژئود و دریپ سس ویدئو
54_ آشنايي با ماسوره های پر کاربرد ویدئو
55_ کار با ماسوره 1 ویدئو
56_ کار با ماسوره 2 ویدئو
57_ کار با ماسوره 3 ویدئو
58_ دیزاین کیک با خامه ماسوره و گیپور خوراکی ویدئو
59_ تکنیک استنسیل ویدئو
60_ سرهم کردن کیک های چند طبقه ویدئو
61_ نکات آپدیت دوره ویدئو
62_ بیسکو کیک ویدئو
63_ سابله کیک ویدئو
64_ مرنگ ویدئو
65_ صحبت پایانی ویدئو
آموزش جامع کیک های خامه ای یک
در این دوره که شامل ۶۰ سر فصل و درس میباشد من قصد دارم شما رو با اصول اولیه ی و جامع کیک سازی آشنا کنم که برای رسیدن به تخصص و مهارت در هنر زیبای کیک سازی دونستن و یاد گرفتن این اصول خیلی مهمه.
برای دانلود دروس، وارد حساب کاربری تان شوید و پس از خرید دوره به تب سرفصل های دوره در همین صفحه مراجعه کنید
همه ی نکات و آموزش ها به زبان خیلی ساده بیان شده تا مفهوم یادگیری دروس برای عزیزان پیچیده نباشه.
این یک دوره ی معمولی نیست چونکه در این دوره شما از سطح مبتدی تا حرفه ای رو بصورت کامل یاد میگیرید .
در هر قسمت بصورت کامل و مفصل براتون آموزش دادم دروس رو



آموزش جامع کیک های خامه ای یک:
شناخت ابزار
شناخت مواد اولیه مناسب
انتخاب خامه ی مناسب
آموزش چند مدل کیک اسفنجی و شیفون
آموزش دو مدل برش اصولی
بیش از ۱۰ مدل فیلینگ
فیلینگ گذاری و آستر کشی اصولی
و بیش از ۳۰ تکنیک کیک سازی رو در این دوره کامل یاد میگیرید.



دوره ی آموزش جامع کیک های خامه ای یک برای هر فردی که به هنر زیبای کیک سازی علاقه دارد و بدنبال رشد و پیشرفت کاری خودش هست ضروری محسوب میشه.
در این دوره آموزش کیک خامه ای را از صفر و اولین قدم تا سطح حرفه ای آموزش می بینید
در این دوره انواع کیک های اسفنجی و شیفون بیش از 9 مدل فیلینگ و فراستینگ و بیش از 30 تکنیک حرفه ای کیک های خامه ای را نیز کاملا یاد میگیرید.



دوره های مرتبط
دوره حرفهای دسرهای فانتزی فرانسوی
پشتیبانی و کانال دوره برای پشتیبانی روی این قسمت بزنید پشتیبانی واتساپ خصوصی این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی…
دوره آموزشی کافه ای اقتصادی
پشتیبانی و کانال دوره برای پشتیبانی روی این قسمت بزنید پشتیبانی واتساپ خصوصی این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی…
آموزش شیرینی زبان
آموزش شیرینی زبان 01- مقدمه ویدئو مواد لازم برای تهیه ی خمیر:تخم مرغ ۱عددآرد۳۷۵ گرمآب سرد۱۶۵گرمروغن مایع ۴۰گرموانیل روغن کره…
آموزش شیرینی های مدرن نادیا ملکی
آموزش شیرینی های مدرن برای دانلود دروس دوره روی این بخش بزنید. 01- مقدمه و معرفی دوره ویدئو 02- -شیرینی…
تومان3,500,000
موجود در انبار
موجود در انبار
09216321379( دانشجوی دوره )
سلام وقتتون بخیر دستور چنتا کیک اسفنجی درون این دوره هست
مدیر سایت(مدیریت)
سلام عزیز دلم توی سرفصل های دوره هست میتونی ببینی