آموزش جامع کیک های خامه ای یک

توضیحات
آموزش جامع کیک های خامه ای یک

برای دانلود بر روی این قسمت کلیک کنید.

1_ مقدمه ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

2_ معرفی ابزار ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

3_ آشنایی با مواد اولیه ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

4_ آشنایی با اسفنج مناسب ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

5_ پخت اسفنج وانیلی بدون ترازو و بکین پودر ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

6_ کیک اسفنجی 2 ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

7_ کیک شیفون شکلاتی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

8_ اسفنج نسکافه ای ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

9_ نکات مهم پخت کیک اسفنجی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

10_ نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت اسفنجها ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

11_ هر قالب چند تخم مرغ ؟ و در پایان کار چند کیلو کیک؟ ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

12_ آشنایی با انواع فیلینگ ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

13_ فیلینگ موز ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

14_ فیلینگ توت فرنگی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

15_ فیلینگ هلو ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

16_ فیلینگ نسکافه ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

17_فراستینگ وانیلی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

18_ فیلینگ انبه ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

19_ فراستینگ شکلاتی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

20_ فیلینگ آناناس ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

21_ فیلینگ کاسترد ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

22_ فراستینگ پنیری ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

23_ فراستینگ کاراملی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

24_ برش اصولی کیک اسفنجی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

25_ همه چیز در مورد خامه ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

26_ فرم دهی اصولی خامه ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

27_ خامه شکلاتی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

28_ فیلینگ گذاری اصولی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

29_ فیلینگ کیک های پر مغز ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

30_ فیلینگ گذاري ۳ ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

31_ فیلینگ گذاري 4 ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

32_ توضیحات تکمیلی فیلینگ گذاری اصولی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

33_ هر کیلو کیک چند گرم خامه نیاز داره؟ ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

34_ کاور نهایی کیک ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

35_ کاور نهایی کیک با پلکسی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

36_ -آموزش ۲مدل گیپور خوراکی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

37_ کاسه ی ایزومالتی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

38_ ایزومالت های دسته دار ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

39_ قلب ایزومالتی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

40_ گل ایزومالتی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

41_ توری مرجانی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

42_ باباتویل ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

43_ سه مدل گوی شکلاتی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

44_ تاج شکلاتی طلایی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

45_ دریپ سس رنگی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

46_ دریپ سس نقره ای و طلایی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

47_ شوگر شیت ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

48_ دیزاین کیکراه راه با گوی های رنگی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

49_ دیزاین شوگر شیت و کاسه ی آبنباتی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

50_ دیزاین کیک کهکشانی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

51_ دیزاین کیک با چاپ خوراکی و توری مرجانی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

52_ دیزاین کیک ابرو بادی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

53_ دیزاین کیک با سنگ های ژئود و دریپ سس ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

54_ آشنايي با ماسوره های پر کاربرد ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

55_ کار با ماسوره 1 ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

56_ کار با ماسوره 2 ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

57_ کار با ماسوره 3 ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

58_ دیزاین کیک با خامه ماسوره و گیپور خوراکی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

59_ تکنیک استنسیل ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

60_ سرهم کردن کیک های چند طبقه ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

61_ نکات آپدیت دوره ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

62_ بیسکو کیک ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

63_ سابله کیک ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

64_ مرنگ ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

65_ صحبت پایانی ویدئو

توضیح کوتاه برای درس

خصوصی
این درس خصوصی است. برای مشاهده‌ی آن، دوره را خریداری نمایید.

آموزش جامع کیک های خامه ای یک

در این دوره که شامل ۶۰ سر فصل و درس میباشد من قصد دارم شما رو با اصول اولیه ی و جامع کیک سازی آشنا کنم که برای رسیدن به تخصص و مهارت در هنر زیبای کیک سازی دونستن و یاد گرفتن این اصول خیلی مهمه.

برای دانلود دروس، وارد حساب کاربری تان شوید و پس از خرید دوره به تب سرفصل های دوره در همین صفحه مراجعه کنید

همه ی نکات و آموزش ها به زبان خیلی ساده بیان شده تا مفهوم یادگیری دروس برای عزیزان پیچیده نباشه.
این یک دوره ی معمولی نیست چونکه در این دوره شما از سطح مبتدی تا حرفه ای رو بصورت کامل یاد میگیرید .
در هر قسمت بصورت کامل و مفصل براتون آموزش دادم دروس رو

 

آموزش جامع کیک های خامه ای یک:

شناخت ابزار
شناخت مواد اولیه مناسب
انتخاب خامه ی مناسب
آموزش چند مدل کیک اسفنجی و شیفون
آموزش دو مدل برش اصولی
بیش از ۱۰ مدل فیلینگ
فیلینگ گذاری و آستر کشی اصولی
و بیش از ۳۰ تکنیک کیک سازی رو در این دوره کامل یاد میگیرید.

 

دوره ی آموزش جامع کیک های خامه ای یک برای هر فردی که به هنر زیبای کیک سازی علاقه دارد و بدنبال رشد و پیشرفت کاری خودش هست ضروری محسوب میشه.

در این دوره آموزش کیک خامه ای را از صفر و اولین قدم تا سطح حرفه ای آموزش می بینید

در این دوره انواع کیک های اسفنجی و شیفون بیش از 9 مدل فیلینگ و فراستینگ و بیش از 30 تکنیک حرفه ای کیک های خامه ای را نیز کاملا یاد میگیرید.

توضیحات تکمیلی
سطح آموزش

نظرات (1)

1 دیدگاه برای آموزش جامع کیک های خامه ای یک

  1. 09216321379( دانشجوی دوره )

    سلام وقتتون بخیر دستور چنتا کیک اسفنجی درون این دوره هست

دیدگاه خود را بنویسید